Butik 

Snart kommer den här sidan ersättas av en annan sida! Håll ut!

På Majas Yogaloft finns en liten yogabutik med utvalda fina saker. Än så länge säljer jag bara sakerna i butiken, inte här på webben. Men det går att göra en beställning genom att mejla mig på majasyogaloft@gmail.com.

Böcker

Kundaliniyoga – från mitt hjärta till ditt av Ulrika Knutsdotter
En bok om kundaliniyoga, med flertalet övningar, meditation och pass. Perfekt för dig som vill komma igång med yoga hemma! 249 kr

Maten från min by – Janesh Vaidya
Härliga recept från Indien, baserade på ayurveda. 195 kr

Lilla yogaboken – Ulrika Knutsdotter, kostar 150 kr / st. Den är gjord i hårt spiralblock, som gör den enkel att ha med sig på yogamattan. Den innehåller 13 affirmation (Tex Jag är mod) tillsammans med yogaövningar eller meditationer.

Meditationskuddar och yogamattor

Företaget Heppa har sin syateljé på Kanikenäset i Karlstad. Helén syr kuddarna med kärlek!

Meditationskuddar kostar 400 kr / st. Det är likadana meditationskuddar som vi använder på yogaloftet. De är lagom mjuka för att vara följsamma mot rumpan, men samtidigt ge dig stöd, så att du får bättre hållning när du gör yoga och mediterar.
Innehåll: De består av ett avtagbart och tvättbart linnetyg, samt ett inre bomullsfodral. Innehållet består av skal från bovete, som odlas i Molkom (norr om Karlstad).

Ögonkuddar i bomull kostar 180 kr /st
Ögonkuddar i sammet kostar 200 kr / st
Likadan ögonkuddar får du låna under den långa vilan på yogaloftet. De ger en liten tyngd på ögonen, som gör att ögonrörelsen stillas vilket i sin tur påverkar hjärnans aktivitet, som gör dig lugn och avslappnad. Den svaga doften av lavendel är underbar, och hjälper till att påminna om den lugna stunden du fick under yogapasset.
Innehåll:  Tyget är i bomull eller i sammet och den är fylld med linfrön samt lavendel.

Yogamattor i ull, med en undersida av gummi för bättre fäste, kostar 900 kr / st. Mått: 70 x 200 cm

Te

Yogi Tea, säljs i påste för 40 kr och i lösvikt för 45 kr. På varje påste finns en fin liten text. Vad blir dagens budskap för dig?

Ayurveda-te, säljs i påste med Vata, Pitta och Kapha och kostar 45 kr / st.

Armband

Vackra armband i olika stenar, alla med olika betydelser och energier.

Elastiska armband kostar 100 kr / st
Armband på silverlänk kostar 300 kr / st

Koshi

Koshi är de vackra instrumenten som klingar likt solsken, de kostar 450 kr. Det är de jag plingar med när jag väcker upp er efter den långa vilan. Perfekt att väcka de där hemma med, så slipper du sura miner.

Rökelse

Nu finns många olika sorters rökelse i yogabutiken! Från 20 kr / paket. Rökelsen förvaras inte i yogalokalen, då det luktar ganska starkt. Säg gärna till om du är intresserad av att köpa. 🙂

Egentillverkad deodorant

Jag använder bara min egengjorda deo, som är gjord av helt naturliga råvaror och doftar ljuvligt. Men det bästa är att den funkar! Nu har jag tillverkat några extra, så att du också kan få testa den.

100 ml kostar 55 kr och 60 ml kostar 35 kr.
Ingredienser: Ekologisk kokosolja som är välgörande för huden (så att deon inte torkar ut din hud), ekologisk bikarbonat som tar bort lukt och maizenastärkelse som tar bort fukt. Och så några droppar eterisk olja (finns i rosenträ eller citron bergamott).

Munhygien

Tandkräm, som består uteslutande av örter som är bra för munnen, enligt ayurvedan. Pris: 45 kr / st

Tungskrapa i metall kostar 30 kr / st, den används med fördel varje morgon, för att skrapa bort beläggning från tungan.

Till kroppen

Nu finns massor av härliga oljor att köpa i butiken. Du kan använda dem till matlagning, sminkborttagning, duschkräm eller till att smörja in kroppen med. Möjligheterna är oändliga. Inga kemikalier eller tillsatser, bara ren vegetabilisk olja. Det finns olika storlekar till olika priser.

En annan yogis, som håller till i Molkom, har tillverkat egna salvor, som jag också säljer. Vad sägs om ringblomssalva (perfekt att smörja torra fötter och händer med), läppbalsam för torra läppar eller läkesalva till extra torra och såriga områden.

Till håret

Ekologisk schampo och balsam, från två olika producenter, finns till en kostnad av 70 kr per flaska.

Rawchoklad

Jag kunde inte motstå att köpa in rawchokladkakor, nu när de finns i nytt utseende med tunnare chokladkakor. De tillverkas i Arvika! Ekologisk och närproducerat alltså, utan raffinerat socker, utan mjölk, soja eller nötter.

Dessa kostar 55 kr per chokladkaka.

Varmt välkommen in till min Yogabutik!


Annonser
%d bloggare gillar detta: