Inspiration

Med min blogg vill jag inspirera dig att tänkta nytt, tänka om, tänka med ditt hjärta… På den här sidan försöker jag samla all inspiration så att det blir enklare för dig att inspireras! Hör gärna av dig om det finns något särskilt som du vill läsa mer om!

Vegetariskt

Vad mår din kropp bra av? Har du funderat på  det någon gång? Det är ju faktiskt så att det som vi stoppar in i vår mun är det som används för att bygga upp vår kropp. Och visst vill vi väl ge vår kropp det bästa? För att vår planet ska finnas till, lika vacker som idag, för våra barnbarn och barnbarnsbarn så behöver vi börja äta mindre kött. Jag blev vegetarian 2012 och om du vill läsa mer om mina anledningar till det så kan du göra det HÄR.

Smaklöst? Svårt att laga? Svårt att variera? Om det är dina tankar om vegetariskt så är det dags att tänka om. Bli inspirerad av några av mina recept som du hittar under kategorin VEGETARISKT. Mat ska vara njutning! Glöm inte det!

Tisdags-tipset

Varje tisdag tipsar jag dig om olika saker. Letar du efter något tisdags-tips så hittar du alla här.

Ayurveda

Den uråldriga indiska läran om livet kan inspirera oss på många olika plan. Läs mer om vad jag skrivit om ayurveda här.

Hållbarhet

Under rubriken hållbarhet kan det gömma sig mycket. Hur vi kan leva ett hållbart liv, med glädje och kärlek, utan kemikalier… Eller hur vi hjälper Moder Jord att fortsätta må bra. Inspireras av mitt hållbarhetstänk här.

Andning

Andning och avslappning har en central roll inom yogan. Det är nog också en av de saker som vi människor är sämst på överlag. Att verkligen bara kunna slappna av. Den där återhämtningen som är så viktig för att vi ska kunna orka med livet.

Att andas på ett medvetet sätt har många olika fördelar. Det kan ge dig ett friskare liv med mer energi och bättre sömn. Det minskar även stress och oro. En medveten andning kan förbättra dina relationer till andra och dig själv. Inom kundaliniyogan arbetar vi mycket med medveten andning. Förutom vissa andningstekniker, som eldandning och det långa djupa andetaget, så finns den medvetna andningen alltid med i varje övning.

Läs mer vad jag skriver om andning HÄR.

Tänkvärt

Under kategorin Tänkvärt samlas sånt som jag tycker kan vara värt att fundera på…

Andlighet

Ibland skriver jag också om andlighet och det kan du läsa mer om här.

Kundaliniyoga

Är du lite osäker på vad kundaliniyoga är egentligen så kan du läsa mer om det här.

Annonser
%d bloggare gillar detta: