Yoga på jobbet

Skulle din arbetsgrupp behöva varva ner och släppa stressen ibland? Kanske mjuka upp stela kroppar, sträcka ut och känna in hur ni mår. På köpet får ni bättre hållning, minskad risk för värk i rygg och nacke, stärkta muskler, ökad stresstålighet och ett djupare andetag.

Eftersom medarbetaren är företagets viktigaste resurs så behöver man ta väl hand om dem! I ett samhälle där stress är vardagsmat och tyvärr också psykisk ohälsa så kan yogan hjälpa oss att slappna av, få viktig återhämtning och ta hand om vår kropp.

Vill du testa yoga med dina kollegor? Då finns lite olika alternativ att välja bland.

Ni kan välja mellan att göra yoga på stolar eller på mjuka ullmattor. Längden på passet kan vara från 20 till 90 minuter. Den kortare tiden passar bättre för yoga på stol. Alla anpassar yogan utifrån sin dagsform, helt utan prestationskrav.

Eller varför inte kombinera med en workshop om stresshantering eller andning?

Priserna ovan är exklusive 6% moms och gäller om ni bokar minst 5 personer. Det tillkommer också en framkörningsavgift på 500 kronor, om ert företag är beläget i Karlstad. Det är ändå billiga åtgärder för att visa personalen uppskattning. En stund som definitivt kommer sätta avtryck. Kanske ger det långa djupa andetaget dig extra lugn även under arbetsdagen. Och den medvetenheten som du får om dig själv kanske spiller över på annat i livet. Yogans positiva effekter sprider ringar på vattnet.

Har ni möjlighet att ta med hela arbetsgruppen till Majas Yogaloft? Då slipper ni framkörningsavgiften och så får ni lugnet av landet på köpet. Här finns gratis parkering men bara plats för 11 deltagare.

Bokning
Fyll i formuläret nedan, eller kontakta mig direkt på 0735-25 49 45 eller majasyogaloft@gmail.com.

Varmt välkomna att höra av er till mig, så hittar vi de bästa formerna för just ert företag att må bra!

%d bloggare gillar detta: