Bygg upp ett hållbart ledarskap

Den här våren har varit allt annat än vanlig. Men jag hoppas att vi kan köra igång utbildningarna i höst igen. Det går förstås även bra att boka in ett eget datum med mig, då jag håller utbildningen för hela er ledningsgrupp.

Att vara chef innebär mer än att leda en organisation eller ett team av medarbetare. Det innebär ofta ett högt tempo, snabba förändringar och att kunna ta svåra beslut och samtal. För att orka hålla uppe drivet i ditt ledarskap är det viktigt att hitta tillfällen för lugn och återhämtning. Ett sätt att orka med allt som ledarskapet innebär är att förbättra sitt andetag, att hitta sin självkänsla och att stärka sig inifrån.

Här har ni en unik utbildning, där vi kombinerar ledarskapsfrågor med yoga och mindfulness. Du som ledare och chef får ett ökat lugn, som kommer sprida sig vidare ner i organisationen, för att skapa en harmonisk organisation och mindre stressade medarbetare.

Det här är en utbildning för ledare och chefer som vill utvecklas i sin ledarroll. Den passar alla typer av ledare. Välj mellan 1 eller 2 dagars utbildning. Föreläsning och gruppdiskussioner varvas med yoga, avslappning, meditationer och andningsövningar. För att gå dag 2 behöver man ha genomgått dag 1.

Yogan:
Yogaformen vi använder oss av är medicinsk yoga. Det är en mjuk och skön yoga som alla kan utföra, du anpassar den helt till dina förutsättningar och din dagsform. Yogan hjälper oss att släppa på spänningar i kroppen, ge oss ny energi och välbehövlig återhämtning. Det går bra att sitta på en stol under yogapasset om du vill. Inga förkunskaper behövs. Här fokuseras mer på den inre resan.

Utbildningsledare:
Jag som håller i utbildningen heter Maja Tervell, är yogaentreprenör och driver sedan 2016 Majas Yogaloft. Jag är utbildad kundaliniyogalärare och instruktör inom medicinsk yoga. Med tio års erfarenhet av att arbeta med och som chef, kombineras viktiga verktyg och reflektioner inom ledarskapet med yogans kraftfulla tekniker. När jag jobbade som chef i en komplex organisation så upplevde jag stora fördelar av att ha med sig alla yogiska tekniker i min chefsroll. I den här utbildningen hjälper jag er organisation att förbättra och stärka ledarskapet.

Datum:
Om ni vill så är ni hjärtligt välkomna på någon av mina inbokade datum (se nedan) på Majas Yogaloft. Önskar du gå utbildningen men inte kan någon av de inbokade tiderna? Kanske vill hela ledningsgruppen gå utbildningen? Jag kan också komma ut till er arbetsplats eller till en konferensanläggning, om det passar er bättre. Då finns också möjlighet att anpassa utbildningen utifrån era behov. För att jag ska hålla i utbildningen krävs minst fyra deltagare.

Platsen Majas Yogaloft:
Majas Yogaloft ligger på landet, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad. Här finns gratis parkering och lugnet på landet. Dock finns det ingen toalett i samma byggnad och heller inget kök. De tillfällen som jag har utbildning på Yogaloftet så beställer jag mat via catering. På Yogaloftet finns det plats för 10 personer, vilket gör utbildningen mer personlig.

Utbildning på annan plats:
Jag hjälper er gärna att boka en passande konferenslokal om ni skulle vilja det. Då kan ni också vara fler än 10 personer (det är max på Yogaloftet). Kanske vill ni kombinera ledarskapsutbildningen med andra aktiviteter eller spa? Kostnaden för lokalen tillkommer då på priset ovan. Om lokalen inte ligger i Karlstads kommun så tillkommer även milkostnad.

Anmälan: Fyll i formuläret längst ner på sidan, eller kontakta mig direkt på telefon 0735-25 49 45 eller mejl majasyogaloft@gmail.com

Våga bli den bästa versionen av dig själv! Våga tänka utanför boxen i denna alternativa ledarskapsutbildning som garanterat får dig att tänka i nya banor. Varmt välkommen att kontakta Maja för att få veta mer!

Presentation av utbildningen:

%d bloggare gillar detta: