Personlig yogacoach

Just nu har jag tyvärr ingen yoga.

Känner du att du skulle vilja förändra något i ditt liv men inte riktigt orkar börja? Eller inte vet hur du ska börja? Jag har märkt hur bra yogan är på att få oss att känna vad vi behöver. Att få oss att blir mer medvetna om vad vi mår bra av och att vilja göra de sakerna oftare. Kanske kan yogan hjälpa dig att förändra, utveckla, avveckla, stressa ner eller fylla på med energi.

Men ibland kan det vara svårt att komma igång. Hur börjar man? Hur får man till den där förändringen som man skulle behöva?

Jag erbjuder dig gärna hjälp! Bara hör av dig, så kan vi träffas! Jag väljer ut ett yogapass just för dig, du får göra det på Yogaloftet med en trygg guidning av mig. Yogan är mjuk och skön, den går även bra att göra på stol. Vi dricker te och pratar om hur du kan få till den där förändringen eller leva lite mer som du vill. Sedan kan vi träffas igen efter en tag och ser hur det har gått. Vi lägger upp det helt som det passar dig!

Personlig yogacoach kostar 700 kr per gång (90 minuter) och då får du göra härlig yoga med mig, du får med dig ett speciellt utvalt pass och en meditation, men framförallt så får du personliga tips på hur du kan göra.

Så våga få till den där förändringen, så att du kan få må riktigt bra i livet. För det är du värd! ❤

Välkommen att höra av dig till mig för ett personligt upplägg! Antingen via telefon 0735-25 49 45, mejl majasyogaloft@gmail.com eller fyll i formuläret nedan.

%d bloggare gillar detta: