Digitala yogapass

Vill du göra yoga hemma, men tycker att det känns svårt att få till? Nu finns en fin möjlighet att få vägledning från mig, genom att köpa mina digitala yogapass.

Så här går det till:

 1. Välj vad du vill ha tillgång till. Du kan se vad jag erbjuder nedan.
 2. Betalning: Välj mellan att swisha beloppet till Majas Yogaloft på 123 596 43 90 eller betala till plusgiro 81 11 49-4. Önskar du hellre en faktura går det också att ordna.
 3. Mejl: Du behöver även skicka mig ett mejl där du anger vad du vill köpa, tex ”Godmorgon våren”, skriv även med namn och vilket betalsätt du använt.
 4. Kod: Jag mejlar en kod till dig, som du sedan använder dig av för att komma in på sidan.
 5. Avslut: Din kod kan du använda under den perioden som paketet finns tillgängligt. Sedan upphör din tillgång. Då får du själv aktivt starta en ny period om du önskar det. Du behöver alltså inte säga upp något, utan det slutar av sig själv.

Perioder

Alla paket (se nedan) finns under begränsade perioder. Beroende på när du startar ditt paket så får du betala lite olika. Jag har delat in året i fyra perioder som sammanfaller med våra årstider. Du kan välja mellan att köpa en period i taget, eller ett köpa för hela året på en gång. Köper du för hela året så får du givetvis rabatt. Jag lovar dig dock inte att alla pass är nya när en ny period påbörjas, men det finns alltid något nytt.

Vår = 1/3-31/5
Sommar = 1/6-31/8
Höst = 1/9-30/11
Vinter = 1/12-28/2

För att få tillgång till ett paket under en hel period så betalar du fullt pris. Om du vill hoppa på mitt i en period så får du rabatterat pris. Under respektive paket ser du respektive pris, samt även vad det kostar om du startar mitt i perioden, eller vill köpa ett helt år.

Paket

Vill du ha lite olika yogapass att välja på så kan du köpa ett paket. Här ingår förutom yogapass även meditationer och ibland andningsövningar eller tips. För tillfället finns det bara morgonpaketet att välja på.

Godmorgon!

I paketet ”Godmorgon” ingår olika videor som alla hjälper dig att mjukt väcka kroppen på morgonen.

 • Pass 1: Majas morgonhälsning, 10 minuter, solhälsning
 • Pass 2: Sträck ut och lyft energierna, 30 minuter, kundaliniyoga
 • Pass 3: Mjuka upp ryggen, nedifrån och upp, 20 minuter, medicinsk yoga
 • Pass 4: Mantrameditation, 6 minuter
 • Pass 5: Checka-in dig själv (meditation), 5 minuter
 • Pass 6: Andningsmeditation, 3 minuter

Kostnad per period: Du får tillgång till samtliga pass i paketet Godmorgon under en hel period (dvs tre månader) för 599 kronor. Om du vill starta upp när minst en månad har gått av perioden så betalar du 449 kronor istället.
Kostnad helår: Du får tillgång till samtliga pass i paketet Godmorgon under ett helt år för 1995 kronor. Du sparar då 100 kronor per månad.

För att börja: Betala för den perioden du önskar delta, genom att antingen swisha till 123 596 43 90 eller betala in till plusgiro 81 11 49-4. Skicka också ett mejl där du anger ”Godmorgon våren” om du vill köpa paketet som gäller mars, april och maj.

Länk till Godmorgon Våren hittar du här: Godmorgon våren Sidan är lösenordsskyddad.

Rygg, axlar och nacke

Sitter du mycket på dagarna eller har monotona arbetsställningar? Då kan det här paketet vara något för dig!

Det är viktigt att vi behåller ryggraden flexibel för att hålla oss vitala i livet och för att slippa problem med rygg, axlar och nacke. Även huvudvärk kan uppkomma av att du har en dålig hållning eller sittställning. Det här paketet innehåller flera yogapass och meditationer som hjälper dig att hålla ryggraden flexibel men som också ger dig en bättre hållning och mer energi i vardagen.

 • Pass 1: Medicinskt yogapass för ryggen
 • Pass 2: Kundaliniyogapass för en friskare och starkare rygg
 • Pass 3: Yogapass på stol
 • Pass 4: Meditation för ryggraden
 • Pass 5: Meditation mot huvudvärk

Kostnad per period: Du får tillgång till samtliga pass i paketet Rygg, axlar och nacke under en hel period (dvs tre månader) för 599 kronor. Om du vill starta upp när minst en månad har gått av perioden så betalar du 449 kronor istället.
Kostnad helår: Du får tillgång till samtliga pass i paketet Rygg, axlar och nacke under ett helt år för 1995 kronor. Du sparar då 100 kronor per månad.

För att börja: Betala för den perioden du önskar delta, genom att antingen swisha till 123 596 43 90 eller betala in till plusgiro 81 11 49-4. Skicka också ett mejl där du anger att du vill köpa paketet ”Rygg, axlar och nacke” samt vilken period.

Länk till ”Rygg, axlar och nacke” hittar du här: Rygg, axlar och nacke. Sidan är lösenordsskyddad.

Enskilda yogapass

Vill du prova att göra samma yogapass under 40 dagar? Eller vill du kanske bara testa på ett yogapass innan du bestämmer dig för att köra ett helt paket? Då finns det enskilda yogapass att välja på, som du får tillgång till under 3 månader. Dessa pass kostar 399 kronor för 3 månader.

Yogapass för ryggen
Det här är ett medicinskt yogapass för ryggen, som hjälper dig att hålla din ryggrad flexibel och som mjukar upp din kropp. Övningarna är dynamiska och kopplar ihop rörelse med andetag. Du kan enkelt anpassa övningarna så att de passar dig. Inga förkunskaper behövs. Övningarna följs av en guidad avslappning och en meditation för att rensa bort negativa tankar. Tid: 45 minuter.
Här hittar du passet: Yogapass för ryggen Sidan är lösenordsskyddad. För att få tillgång till den så följer du instruktionerna ovan under rubriken ”Så här går det till”. Vill du köpa passet under en månad så kostar det 199 kronor.

Stresshantering

Paketet för stresshantering släpps först hösten 2020, dvs start första september. I paketet Stresshantering ingår olika yogapass samt meditationer som alla hjälper dig att släppa stress från både kropp och sinne. Det finns även en video med tips mot stress. Mer information kommer här längre fram.

Finns det något mer som du skulle önska här? Skicka gärna feedback till mig via formuläret nedan. Tack! ❤

%d bloggare gillar detta: