Vad är Majas Yogaloft?

På Majas Yogaloft finns yogakurser (inom kundaliniyoga och medicinsk yoga) med olika teman. Jag håller även i workshops, heldagskurser, helg-retreat, ledarutbildningar och yoga för företag. Det finns något för de flesta. Titta under Aktuellt för att läsa mer om vad som erbjuds just nu. Du är alltid välkommen att höra av dig till mig om du vill att jag ska sätta ihop något särskilt pass eller utbildning.

När du närmar dig Majas Yogaloft så ska du redan på grusvägen känna lugnet. Stan, med dess buller och avgaser, är nästan en mil bort. Här har du landet. Med kohagar, betande hästar och vattenpölar. Har har du lugnet.

Den blå dörren till uthuset glider upp, trappan upp leder på något konstigt sätt neråt. Ner i dig själv. Ner i ditt obegränsade jag. Här inne är det hemtrevligt. Tryggt. Personligt.

De mjuka ullmattorna bjuder in till vila. Så lägg dig en stund och känn kontakten mot mattan och kontakten mot jordens mitt. Hör vindens brus i träden utanför. Den stilla mantramusiken gör dig avslappnad. Det doftar svagt av rökelse.

Acceptera dig själv för den du är. Låt yogan hjälpa dig att läka kroppen, stärka kroppen eller kanske väcka kroppen. Vad du än behöver så finns yogan där. Och på Majas Yogaloft så finns förutsättningarna för att hitta det du söker. Du behöver inte leta länge. Din kärna finns där, alldeles innanför dörren. Bara du öppnar den på glänt. Hitta ditt eget ljus och låt det brinna!

%d bloggare gillar detta: