Om Maja

Jag som drifter Majas Yogaloft heter Maja Tervell och jag är internationellt certifierad kundaliniyogalärare (enligt Yogi Bhajan).

Jag är en naturälskande och odlande trebarnsmamma och fru, en dalkulla som numera bor i Värmland sedan mer än femton år tillbaka och som älskar att yoga. Jag har varit bekant med kundaliniyoga sen 2008, men utövat det mer regelbundet sen 2013.Om du vill läsa om hur jag gled in på kundaliniyoga så kan du göra det HÄR.

Jag brukar säga att jag lever yogan. Med det menar jag att jag tillämpar alla yogiska lärdomar jag hittills lärt mig varje stund i min vardag. Det kan vara att jag börjar dagen med en halvtimmes morgonyoga, att jag sjunger mantrasånger när jag lagar mat, att jag andas medvetet när jag känner mig stressad eller att jag gör en stunds meditation när jag är trött.

Under 2016 gick jag en utbildning till kundaliniyogalärare på Yogainstitutet. Du kan läsa mer om mina upplevelser av utbildningen här. Mitt i den utbildningen startade jag Majas Yogaloft. I juni 2017 gick jag en gongutbildning och du kan läsa mer om vad en gong är här.

Under 2018 renoverades yogaloftet och flyttade i januari 2019 upp på övervåningen. I februari 2019 nyinvigdes yogaloftet och från maj 2019 satsar jag helhjärtat på yogaföretaget. Vilket betyder att jag tog beslutet att säga upp mig från mitt lönearbete, för att jobba med det jag brinner för.

För mig är yoga alltså inte bara enskilda övningar på yogamattan. Det är en livsstil. En känsla. Lugn i sinnet. Jag vill sprida den glädjen som jag får av att yoga. För yoga är inte krångligt. Men jag vill även påstå att det inte heller är en trendgrej som kommer avta. Åtminstone inte kundaliniyoga. I dagens stressade samhälle behövs ett andrum. Här har ni mitt andrum!

%d bloggare gillar detta: