Hitta hit

Adress: Alsters-Gräsås 330, 655 92 Karlstad

Majas Yogaloft ligger i Gräsås, som ligger i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad. Det är nära stan, fast med lugnet på landet. Det tar 10 minuter att åka bil från centrala Karlstad, och bussen tar 8 minuter. Du når oss dock enklast med bil (pga att busstidtabellen är lite sparsam med tider och att det ca 10 minuter att gå från bussen), via riksväg 63, men det funkar även hyfsat med buss.

Komma med bil

Från Karlstad: Kör riksväg 63 (mot Filipstad och Ludvika) i ca 5 kilometer. Sväng sedan av vänster mot Gräsås och fortsätt sedan rakt in 500 meter. På höger sida av vägen ligger sedan vårt gula bostadshus. Det går bra att parkera på vår uppfart (plats för sex bilar) eller snett in mot vår mur, vid sidan av vägen. Yogaloftet ligger i det röda uthuset, bakom bostadshuset. Gå in genom dörren näst längst till höger, märkt med Majas Yogaloft. Varmt välkommen upp på andra våningen!

Från Molkom/Filipstad: Kör riksväg 63 söderut. Passera Vallargärdet och Alsters kyrka. När du har 8 kilometer kvar till Karlstad så ska du svänga höger mot Gräsås. Fortsätt rakt in 500 meter. På höger sida av vägen ligger sedan vårt gula bostadshus. Det går bra att parkera på vår uppfart (plats för sex bilar) eller snett in mot vår mur, vid sidan av vägen. Yogaloftet ligger i det röda uthuset, bakom bostadshuset. Gå in genom dörren näst längst till höger, märkt med Majas Yogaloft. Varmt välkommen upp på andra våningen!

Komma med buss

Har du inte tillgång till bil så går buss 300 och 400 förbi på landsvägen. Tidtabeller hittar du på varmlandstrafik.se. Linjernas tidtabell hittar du på ”södra delen”. Vanligtvis går det bra att åka buss om du vill vara med på den tidiga kvällskursen (17.30.19.00). Hör av dig om du behöver hjälp med att kolla busstider. Hållplatsen heter Gräsås. Från hållplatsen tar det ca 10 minuter att gå upp till Yogaloftet.

Om du kommer från Karlstad så går du av vid hållplatsen Gräsås, sen går du upp över gångbron som går över vägen. Följ sedan cykelvägen tillbaka, som går parallellt med vägen ungefär 100 meter. Gå sedan upp på grusvägen till höger, som leder in till Gräsås. Följ vägen rakt fram 500 meter. När du passerat den andra längan av postlådor så är vi nästa hus på höger sida. Det är ett gult enplanshus med dubbelgarage (som det står 330 på). Yogaloftet ligger i det röda uthuset, bakom bostadshuset. Så gå förbi gårdsplanen, över gräsmattan och in i dörren näst längst till höger, märkt med Majas Yogaloft. Varmt välkommen upp på andra våningen!

Om du kommer från Filipstad/Molkom så går du av vid hållplatsen Gräsås, sen tar du trappan upp till cykelvägen och tar vänster (bort från bron). Följ cykelvägen tills den tar slut och sväng sedan höger in på vägen, som leder in till Gräsås. Följ vägen rakt fram 500 meter. När du passerat den andra längan av postlådor så är vi nästa hus på höger sida. Det är ett gult enplanshus med dubbelgarage (som det står 330 på). Yogaloftet ligger i det röda uthuset, bakom bostadshuset. Så gå förbi gårdsplanen, över gräsmattan och in i dörren näst längst till höger, märkt med Majas Yogaloft. Varmt välkommen upp på andra våningen!

%d bloggare gillar detta: