Kontakt

Kontakt till Maja Tervell, ägare av Majas Yogaloft
Telefon: 0735-25 49 45
Mejl: majasyogaloft@gmail.com
Adress: Alsters-Gräsås 330, 655 92 Karlstad

Du kan också följa mig på Facebook eller Instagram.

Insta o fb

Vad är Majas Yogaloft?

På Majas Yogaloft finns yogakurser med olika teman. Jag håller även i workshops, heldagskurser, helg-retreat, ledarutbildningar och yoga för företag. Det finns något för de flesta. Titta under Aktuellt för att läsa mer om vad som erbjuds just nu. Du är alltid välkommen att höra av dig till mig om du vill att jag ska sätta ihop något särskilt pass eller utbildning. Jag samverkar mer än gärna med andra organisationer och företag. Hör av dig, tillsammans är vi starkare!

Letar du lokal så får du gärna komma hit och titta om du tror att Yogaloftet är en plats för dig! Jag hyr gärna ut till företag och privatpersoner.

Hitta hit

Majas Yogaloft ligger 8 km norr om Karlstad. Du når oss enklast med bil, via riksväg 63. Sväng av mot Gräsås och fortsätt sedan rakt in 500 meter. På höger sida av vägen ligger sedan vårt gula bostadshus. Det går bra att parkera på vår uppfart (plats för fyra bilar) eller snett in mot vår mur, vid sidan av vägen. Yogaloftet ligger i det röda uthuset, bakom bostadshuset. Gå in genom dörren näst längst till höger, märkt med Majas Yogaloft. Varmt välkommen upp på andra våningen!

Om mig

Jag som drifter Majas Yogaloft heter Maja Tervell och jag är internationellt certifierad kundaliniyogalärare (enligt Yogi Bhajan).

Jag är en naturälskande och odlande trebarnsmamma och fru, en dalkulla som numera bor i Värmland sedan mer än femton år tillbaka och som älskar att yoga. Jag har varit bekant med kundaliniyoga sen 2008, men utövat det mer regelbundet sen 2013.Om du vill läsa om hur jag gled in på kundaliniyoga så kan du göra det HÄR.

Jag brukar säga att jag lever yogan. Med det menar jag att jag tillämpar alla yogiska lärdomar jag hittills lärt mig varje stund i min vardag. Det kan vara att jag börjar dagen med en halvtimmes morgonyoga, att jag sjunger mantrasånger när jag lagar mat, att jag andas medvetet när jag känner mig stressad eller att jag gör en stunds meditation när jag är trött.

Under 2016 gick jag en utbildning till kundaliniyogalärare på Yogainstitutet. Du kan läsa mer om mina upplevelser av utbildningen här. Mitt i den utbildningen startade jag Majas Yogaloft. I juni 2017 gick jag en gongutbildning och du kan läsa mer om vad en gong är här.

Under 2018 renoverades yogaloftet och flyttade i januari 2019 upp på övervåningen. I februari 2019 nyinvigdes yogaloftet och från maj 2019 satsar jag helhjärtat på yogaföretaget. Vilket betyder att jag tog beslutet att säga upp mig från mitt lönearbete, för att jobba med det jag brinner för.

För mig är yoga alltså inte bara enskilda övningar på yogamattan. Det är en livsstil. En känsla. Lugn i sinnet. Jag vill sprida den glädjen som jag får av att yoga. För yoga är inte krångligt. Men jag vill även påstå att det inte heller är en trendgrej som kommer avta. Åtminstone inte kundaliniyoga. I dagens stressade samhälle behövs ett andrum. Här har ni mitt andrum!

Upptäck Majas Yogaloft

När du närmar dig Majas Yogaloft så ska du redan på grusvägen känna lugnet. Stan, med dess buller och avgaser, är nästan en mil bort. Här har du landet. Med kohagar, betande hästar och vattenpölar. Har har du lugnet.

Den blå dörren till uthuset glider upp, trappan upp leder på något konstigt sätt neråt. Ner i dig själv. Ner i ditt obegränsade jag. Här inne är det hemtrevligt. Tryggt. Personligt.

De mjuka ullmattorna bjuder in till vila. Så lägg dig en stund och känn kontakten mot mattan och kontakten mot jordens mitt. Hör vindens brus i träden utanför. Den stilla mantramusiken gör dig avslappnad. Det doftar svagt av rökelse.

Acceptera dig själv för den du är. Låt yogan hjälpa dig att läka kroppen, stärka kroppen eller kanske väcka kroppen. Vad du än behöver så finns yogan där. Och på Majas Yogaloft så finns förutsättningarna för att hitta det du söker. Du behöver inte leta länge. Din kärna finns där, alldeles innanför dörren. Bara du öppnar den på glänt. Hitta ditt eget ljus och låt det brinna!

Varmt välkommen!
Annonser

4 kommentarer på “Kontakt

 1. Hej Maja, jag var på din yoga i fredags, jag undrar vilken typ av ull yogamatta du har.

  Gilla

  • Hej Marina!
   Ursäkta mitt sena svar!
   Jag använder en natur-yogamatta av merinoull, med en undersida av gummi som gör att den inte halkar. Vet inte om det var svar på din fråga. Jag köper in mina mattor via satnam.eu.
   Ha det fint!

   Gilla

   • Hej Majam, tack för ditt svar. Här kommer ännu en fråga från mig, har du 70 eller 90 cm bredd på dina. Jag tror att standard är 70 cm.
    Med vänlig hälsning,
    Marina

    Gilla

   • Hej Marina!
    Jag har 70 cm på mattorna på yogaloftet. (däremot har jag en 90 matta hemma som jag yogar privat på) Lycka till! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: