Kurser och pass

KURSER 2019

Läs mer om yogakursen här: Yogakurs för nystart. 
Det finns ett par platser kvar till det tidiga tillfället och det går bra att hoppa på i efterhand, även om kursen startat. Det går också bra att komma på bara några tillfällen. Hör av dig till Maja om du är intresserad.

Yogakurs för återhämtning börjar 30:e april. Det går också bra att komma på enstaka pass under kursen. Läs mer om den här: Yogakurs för återhämtning

Nästa tisdagskurs startar tisdagen den 7:e maj! Det går också utmärkt att komma på enstaka pass under kursen, i mån av plats. Läs mer här: Yogakurs för balans i livet.

Varje torsdag i maj har jag gratis yoga för skolbarn. Du kan läsa mer här: Yoga för barn

Workshops och enstaka tillfällen

I mars börjar jag med lunchavslappning varje torsdag. Du anmäler dig inför varje tillfälle. Läs mer om det här: Lunchavslappning.

Läs mer om påskyogan här.

Läs mer om Yoga för bättre sömn här.

Friskvård

Behöver du och dina kollegor varva ner, stressa mindre eller mjuka upp era kroppar? Jag erbjuder yoga som friskvård på er arbetsplats eller på yogaloftet. Pris från 200:-/ person. Läs mer om det här.

Du vet väl att yoga fungerar att nyttja som friskvård? Be om ett kvitto från mig om du har förmånen att få friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Jag har F-skattsedel.

Möhippa eller andra festligheter

Majas Yogaloft åker gärna på turné. De härliga ullmattorna följer naturligtvis alltid med. Så vet du några som skulle behöva göra lite yoga? Vill du ge din vän en fin gåva? Eller tror du att grabbarna på svensexan behöver något annorlunda? Jag kommer gärna ut till er och håller ett yogapass. Eller så är ni välkomna till mitt yogaloft.

Det går också bra att köpa presentkort hos mig!

%d bloggare gillar detta: