Ät- och drickbart

Te

YOGITEA
Säljs i påste för 40 kr. På varje påste finns en fin liten text. Vad blir dagens budskap för dig?

Finns också i löste, som kostar 45 kronor per förpackning.

AYURVEDA-TE, säljs i påste med Vata, Pitta och Kapha och kostar 45 kr / st. Vata är sött och värmande. Pitta är milt och kylande. Kapha är kryddigt och stimulerande. Kryddsättningen på teerna är speciellt anpassade för att balansera dina energier.

LENDELUNDENS TEER
Nu finns äntligen flera olika sorters löste, alla ekologiska. Pris från 50 kronor.
Sorter: Ginger red, innehåller ingefära och rött rooibos te.
Mordondagg, innehåller grönt te, citrongräs, citronmeliss och apelsinskalblommor.
Glada magen, innehåller rött te, fänkål, kummin och anis.>
Kåuff kåuff är ett te mot hosta, innehåller rött te, timjan, salvia, anis, kummin och fänkål.
Sängkammarte, innehåller citronmeliss, citronskal, kamomillblom och lindblommor.

Bönor och linser

I butiken säljs mungbönor (med eller utan skal) och linser (röda linser och urid dal), så alla är jättegoda att använda i matlagningen. Proteinrika och goda! Pris från 45 kronor.

Raw choklad

I västra Värmland tillverkas dessa chokladkakor, helt ekologiska, mjölkfria, nötfria och utan raffinerat socker! Närproducerat och underbart gott! Ordinarie pris 55 kronor per chokladkaka, nu rea 45 kronor!

Godbitar

Att ibland få unna sig något gott behöver inte vara så onyttigt! Jag säljer rawbollar med choklad/ingefära, dadlar/kokos och choklad/nötter för 50 kronor per paket. Det finns även ingefärsgodis och örtkarameller (30 kr per paket). Mums!

Chutney och garam masala

Har du provat chutney i soppa någon gång? Det är förtrollande gott. Nu finns det tre olika sorters chutney i butiken: mango/ananas, ingefära/citron och kokos/citron. Pris 40 kronor. Jag säljer även garam masala, som en pasta/kräm, för 40 kronor.

Kryddor

Nu säljer jag ekologiska kryddor av många olika slag. Burkar i 50 gram och 100 gram. Vad sägs om ekologisk örtsalt, ingefära eller kanel? Priser från 50 kronor.

Echinacea

Echinacea örttabletter, när du vill lindra en förkylning eller halsont. Pris 30 kronor per förpackning.

Dryck

Starta dagen med en shot aloe vera, för att hålla magen i balans och energi hela dagen! Forever Living har tre olika sorters flytande aloe vera, på flaska, som man dricker som ett kosttillskott. Den innehåller ren aloe vera, gjord på den finaste av innergelén. Finns naturell, som bara innehåller aloe vera, samt lite C-vitamin, i 330 ml (102 kr) och 1000 ml (305 kr). Det finns även smaksatt med persika och med tranbär, om du inte gillar aloe verasmaken. De smaksatta varianterna innehåller förstås inget socker utan bara naturliga produkter och finns i 1000 ml förpackning. En sådan räcker ungefär en månad.

Vill du beställa något från butiken så kan du göra det i formuläret nedan.

%d bloggare gillar detta: