Aloe Vera Produkter

Jag är återförsäljare åt Forever Living, som gör produkter av aloe vera. Aloe vera är en mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Fast egentligen räknas det till grönsaksfamiljen, så den går att äta. Aloe veran produceras i USA, med fin hänsyn till både människa, djur och miljö. Jag säljer vissa utvalda produkter, som är mina favoriter. Men jag kan också beställa hem andra saker, om du är intresserad. Jag kan också anordna partyn med visning av Forever Livings produkter, om någon skulle vilja det!

Aloe Vera Gelly

Torr hud, solbränna eller kliande insektsbett? Aloe Vera Gelly verkar lugnande, vårdande och fuktighetsbevarande. Används på hud som behöver den. Fungerar även bra på slemhinnorna. Verkligen badrumsskåpets vardagshjälte! Pris 200 kronor per flaska.

Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen är ett extra vattenfast solskydd, krämig och skön men som snabbt sjunker in i huden utan att kladda. Aloe Sunscreen kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar. Att den är extra vattenfast innebär att du har kvar ett visst skydd även efter att du tagit ett dopp. Ordnarie pris är 230 kronor, men jag rear nu ut den för 175 kronor. Så passa på att bunkra upp om du ska iväg till solen eller inför varma höst- och vårdagar! (Solens strålar är fortfarande farliga, fast vi kanske inte upplever högsommarvärme.)

Sun lip och Aloe Lips

Aloe Lips är ett läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind. Pris 47 kronor.

Sun Lip har dessutom solskydd i sig. Pris 47 kronor.

Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme är ett mjukgörande och fuktighetsbevarande underverk med hudvårdande godsaker som Aloe vera och propolis, krämig konsistens och härlig honungsdoft. Den gör underverk på torr hud! Kostnad 266 kronor per flaska.

Aloe Heat Lotion

Härligt avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Doftar friskt av mint. Funkar lika bra som liniment på trötta ryggar som värmande kräm för fötterna. Kostar 200 kronor per flaska.

Aloe Ever Shield – deo

Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna. Innehåller inget aluminium, som de flesta andra ”vanliga” deodoranter gör. Kostar 96 kronor.

Dryck – kosttillskott

Starta dagen med en shot aloe vera, för att hålla magen i balans och energi hela dagen! Forever Living har tre olika sorters flytande aloe vera, på flaska, som man dricker som ett kosttillskott. Den innehåller ren aloe vera, gjord på den finaste av innergelén. Finns naturell, som bara innehåller aloe vera, samt lite C-vitamin, i 330 ml (102 kr) och 1000 ml (305 kr). Det finns även smaksatt med persika och med tranbär, om du inte gillar aloe verasmaken. De smaksatta varianterna innehåller förstås inget socker utan bara naturliga produkter och finns i 1000 ml förpackning. En sådan räcker ungefär en månad.

Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge. Innehåller, förutom aloe vera, även vårdande propolis och kisel som polerar milt och gör dina tänder vita och fina. Tandkrämen passar extra bra vid känsligt tandkött och vid blåsor i munnen. Kostnad 103 kronor.

Vill du beställa något från butiken så kan du göra det i formuläret nedan.

%d bloggare gillar detta: