Lite från butiken

Min kära yogabutik börjar sakta men säkert tömmas på varor. Det känns lite vemodigt. Men ändå nödvändigt. På torsdag är butiken alltså öppen mellan 14.00-17.00 och likaså på påskafton. Vill du veta att du är helt själv i butiken så bokar du bara in en tid med mig. Eller så handlar du via formuläret på butikens sida så kan jag köra ut det till dig. Mer om hur du kan handla hittar du på butikens sida.

Det är alltså 25% rabatt på allt, så länge lagret räcker. (Alla priser som anges är ordinarie priser, så du får ta det x 0.75.) Det blir rätt bra rabatt! (Rabatten gäller även på rea-varorna!) De snygga byxorna på bilden kostar 250:- som ordinarie pris, men blir dina för 187,50:-. De mjuka ullmattorna kostar från 800:- och du betalar bara 600:-. Så passa på innan dina favoriter tar slut!

Här är lite av det som finns kvar. (Hela utbudet kan du förstås se under fliken Butik.)

Hjärtligt välkommen! ❤

2 reaktioner till “Lite från butiken”

 1. Hej,

  Jag hade hoppats på att få ett tillfälle idag att besöka din butik men det körde ihop sig lite här på jobbet i Karlskoga. Jag hoppas att du kan/vill/väljer att fortsätta med yogaloftet ändå utan butik så att jag får ett tillfälle att boka lektion/behandling där.

  Ha nu en skön påsk

  Mvh Ronny

  måndag 6 april 2020 skrev Majas Yogaloft :

  > Majas yogaloft posted: ” Min kära yogabutik börjar sakta men säkert tömmas > på varor. Det känns lite vemodigt. Men ändå nödvändigt. På torsdag är > butiken alltså öppen mellan 14.00-17.00 och likaså på påskafton. Vill du > veta att du är helt själv i butiken så bokar du bara in en ti” >

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: