Yogakurs för balans i livet

I dessa oroliga tider tror jag det är extra viktigt att vi försöker hitta vårt inre lugn. Att vi kan stå stadigt även när det blåser runt omkring oss. Att vi kan hitta en balans i livet. Just det här är yogan så bra på att ge oss. Därför känns den här kursen extra värdefull.

Vi kommer fokusera på att finns balansen, lugnet, tilliten. Men också tron på oss själva. Det blir en nio veckors stärkande, upplyftande, inspirerande och balanserande kurs.

Kursstart tisdagen den 21:a april
Tid: 19.00-20.30

Kursen pågår i 9 veckor
Kostnad: 1400 kronor för 9 tillfällen

Anmälan: Du anmäler dig via Boka Direkt, genom att klicka på ”Boka tid” nedan.
Betalning: När du gör din anmälan så väljer du antingen att betala via Klarna Faktura eller så väljer du Betala på plats. Då kan du istället swisha din betalning till 123 596 43 90 eller plusgiro 81 11 49-4, senast den 20:e april.

Boka tid

Yogaformen vi använder oss av kallas för kundaliniyoga. Det är en enkel men samtidigt kraftfull yoga, där du hela tiden anpassar rörelserna utifrån din egen dagsform. Du sätter med hjälp av rörelser och andning igång ditt eget energiflöde i kroppen, så att du fylls med ny energi. Men samtidigt så får du ett inre lugn och en känsla av att vara tillräcklig. Varje tillfälle avslutas med en lång avslappning till gongens vibrationer och en meditation. Inga förkunskaper behövs.

Yogalokalen ligger i ett gammalt uthus på landet som är omgivet av blommande äppelträd, betande får och vidsträckta ängar. Hjärtligt välkomna till en vår på Majas Yogaloft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: