Digitala morgonyogapass

Yes! Nu är jag igång med digitala yogapass!!

Skulle du vilja testa att göra lite yoga därhemma men tycker det är svårt att få till? Nu erbjuder jag ett paket med flera olika yogapass och meditationer som passar extra bra att göra på morgonen. Du ser dem enkelt via din mobil, platta eller dator. Paketet kostar 599 kronor och då får du tillgång till passen under tre månader, från första mars till sista maj. Från den första juni kommer jag sedan ändra några av passen och du väljer själv om du vill köpa paketet som sedan löper på till sista augusti. Det här är alltså ett strålande tillfälle för dig att kunna praktisera yoga när det passar dig, med enkla instruktioner från mig. Du kan läsa mer om mina digitala yogapass här: Digitala yogapass

Det kommer tillkomma andra paket och även enstaka yogapass och meditationer längre fram. Men jag börjar med att testa intresset för digitala yogapass med detta morgonpaket. Det är ju på morgonen som de bästa energierna finns, som vi kan ta med oss under resten av dagen. Det är också då som sinnet är som klarast och hjärnan ganska ren från intryck och tankar. Inga förkunskaper behövs utan alla kan utföra yogan.

Så säg godmorgon till dig själv och säg godmorgon till livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: