Att få till tekniken

Jag hade verkligen älskat att få dela digitala yogapass med er nu i mars. Men det verkar nästintill omöjligt att få till… Tydligen kan jag inte ladda upp för stora filmer på min hemsida, det finns en gräns någonstans vid 2 GB. Vilket innebär att yogapassen jag spelat in som är 20 minuter eller mer inte kan laddas upp. Jag är så ledsen för det. Så nu måste jag komma på nåt nytt sätt att kunna genomföra det. Passen är färdigfilmade, upplägget är klart, allt är genomtänkt. Förutom den där lilla petitessen att några av filmerna inte går att visa… Ååååh, vad det är bra med teknik – när den funkar!

Imorgon tar jag en skön sportlovsvecka med familjen och ser om lite snowboardåkning, sol och alpluft ger mig nya idéer till hur jag kan lösa det.

Förutom ovanstående klurigheter har senaste veckan kantats av en massa yoga för min del. I söndags var det ju ett fullsatt yogapass med extra lång gongavslappning. I måndags hade jag en personlig yogacoachning. I tisdags dubbla yogapass när mina tisdagskurser som vanligt hölls och magi uppstod. I onsdags höll jag medicinsk yoga för en arbetsgrupp. Så nu ska jag vila från att hålla yoga ett tag och istället fylla på mig själv med ny energi och bara göra yoga för egen del. Jag önskar er alla en riktigt fin vecka och om någon vet hur man komprimerar videofilmer får ni gärna höra av er. Kärlek och frid till dig där ute! ❤

Lite bilder från veckan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: