Planering inför retreat

Jag gillar verkligen att planera grejer. Jag har nog alltid varit den där som planerar. Förut var jag också den som blev väldigt besviken om det inte blev som jag planerat. Men med åren, tre barn och framförallt min yogiska livsstil som kommit de senare åren så har jag släppt ganska mycket av förväntningarna. Visst, jag drömmer och hoppas fortfarande. Men jag är inte lika fast besluten att det måste bli på det sättet som jag tänkt mig. Nu tänker jag mer att det blir precis som det ska bli. Även om det inte var så som jag planerat det från början.

Just nu planerar jag inför vårens retreat. Och som jag just avslöjat så gillar jag verkligen att planera. Lägg därtill till att jag verkligen gillar att hålla i yoga, att få inspirera andra, att få arrangera ihop med min syster och att få sprida det som jag verkligen brinner för. Så då kanske ni kan få en liten glimt av hur mycket jag gillar mitt jobb just nu.

Hur planerar man inför ett retreat som ska handla om utrensning? Ja, det finns ju givetvis massor att göra. Vilken mat ska vi äta? Groddar ska groddas, bröd ska bakas, kombucha ska jäsas, nötter ska rostas, rawbollar ska rullas, vegetariska/veganska recept och handlingslistor. Vilken yoga ska jag hålla i? Titta på olika pass, vilka är tillräckligt utmanande och givande, vilka passar vårt tema och vilka passar ihop.

Ja, och så har vi hela temat för helgen. Förutom yoga så kommer vi ha olika workshops där vi pratar olika sorters utrensning. Genom vad man äter, prylar, tankar, brus runtomkring…. Men vi kommer också dansa, promenera, meditera, sjunga och vara i tystnad. Mmmm, underbart!

Nu känner jag att min planeringsnerv rusar iväg. Förlåt. Men jag vill bara få dig att förstå hur härligt detta kommer bli. Och det finns faktiskt plats för dig också. Det här vill du inte missa (även om du inte vet om det själv). Det blir en helg att bära med sig länge, länge…

Läs mer här: Retreat för utrensning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: