En onsdag

Onsdagar är alltid lite mellandagar för mig. För på tisdagar har jag dubbla yogapass och då går jag ut till Yogaloftet för det första yogapasset vid kl 17 och kommer inte tillbaka förrän vid 21.30. Och då är jag ganska trött, men ändå full av endorfiner och lycka. Vilket gör att det brukar vara svårt att somna och att sova. Så på onsdagar är jag alltid lite trött och seg. Men då är min chef så himla bra (alltså jag), för jag tillåts ha en mjuk dag. Göra ett långt yogapass och ta en långpromenad i solen. Då rensas mina tankar och massor av nya idéer skapas. Promenader och skogen är min bästa kreativa plats.

Nu sitter jag inne vid braskaminen med en kopp kaffe och går igenom ekonomin från 2019. Dubbelkollar så jag bokfört allt rätt. Förbereder inför deklaration. Ja, allt ingår, när man har eget. Både skogspromenaderna, ekonomiarbetet och de sena yogapassen.

Såhär vackert var det igår precis innan yogan skulle börja. Vitt och solnedgång. Livet är allt bra härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: