Snart digitala yogapass

Nu tror jag inte det dröjer länge innan du kan köpa digitala yogapass från mig, här via hemsidan! Jag ska bara spela in dem först, haha… Men jag tycker att tekniken är det krångligaste. Aldrig yogan. Den kommer liksom bara av sig själv. Och nu verkar tekniken löst, tjohooo!

Min förhoppning är att kunna erbjuda olika paket under olika årstider. Så kanske att vi kan starta i mars med några olika vår-paket, för att i juni gå över till sommar-paket.

Innan jag testar mitt projekt med digitala yogapass så tar jag gärna emot feedback från dig. Vilken sorts yogapass vill du kunna köpa digitalt för att utöva hemma? Vill du även kunna köpa avslappningsövningar, frigörande dans eller yogisk filosofi?

Jag har till att börja med tänkt mig satsa på tre olika delar: ”Morgonyoga”, ”Stresshantering” samt ”Sov gott”. Finns det något utöver det som du skulle ha behov av? Jag gör ju detta för dig därute, så jag tar tacksamt emot synpunkter. Du kan enkelt lämna dem i formuläret nedan. Tack! ❤

En tanke på “Snart digitala yogapass”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: