Nyheter från Heppa Design

Ögonkuddar. Något som jag trodde var en helt onödig pryl. Men när jag kände på dem och sedan provade lägga en på ögonen så insåg jag att det faktiskt var helt fantastiskt skönt. När du vilar på yogan hos mig så får du låna en ögonkudde.

Vad ska den då vara bra för? Jo, den ger dels en tyngd över ögonen. På samma sätt som med extra tunga täcken så sprider den ett lugn och kan hjälpa dig att somna. Tyngden av kudden gör också att ögonrörselsen stillas, vilket är skönt när man ska vila. Den doftar svagt av lavendel som är lugnande. Och den härliga känslan när du vilar efter yogapasset är rätt skön att få med sig hem. Ögonkuddarna kan därför hjälpa kroppen att få tillbaka samma känsla som när du är djupt avslappnad efter yogan. Doften och känseln tar dig tillbaka till den stunden.

Så har du svårt att somna på kvällen, vaknar på natten och har svårt att somna om eller om du bara behöver lite vila på dagen så är den här helt perfekt. Jag kan även säga att ögonkuddar är väldigt populära hos barn. Lite som en lugnande vän.

Jag har ju sålt Heppas ögonkuddar ganska länge, men nu har jag fått fler härliga färger som alla är sammetslena. De tillverkas på Sundsta i Karlstad av Helena.

Hon gör även så kallade bivaxdukar, som jag nu också säljer. Jag har ju sedan tidigare sålt Bees Wrap, men nu finns alltså ännu en variant av dessa smarta ersättare till plastfolie, aluminiumfolie och plastpåsar. Helene använder ekologiska linne- och bommulstyger samt återvunna gardintyger till dukarna. Bivaxet kommer från lokala biodlare i Värmland. De säljs i 3-pack med olika storlekar och ett paket kostar 225 kronor.

Butiken är alltid öppen i samband med yoga eller enligt överenskommelse. Jag kan också skicka till dig om du inte har möjlighet att komma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: