Sista veckan med Boka-tidigt-rabatt

Har du funderat på att följa med på vårt retreat i mitten av mars? I så fall tjänar du på att anmäla dig senast första februari, dvs senast på lördag. Sedan höjs priset lite. Att vi ger lite rabatt beror på att det är mycket enklare för oss att planera, dels för att vi då vet om det kommer bli av över huvud taget, men också för att kunna planera för hur många det verkar bli. För planering, det behövs. Det krävs oerhört mycket jobb både innan och även under ett retreat.

Jag hoppas att du kan känna att det skulle vara värt pengarna. För vi har pressat kostnaden så lågt som vi kan. Mycket lågt om du jämför mot andra retreat. Nåja. Nu ska jag inte bara prata pengar. Det är inte så roligt. (Även om det kan vara avgörande för en del.)

Men jag tänkte bara dela några tankar om helgen. Lite vad du kan förvänta dig. För det kan ju ibland vara skönt att veta.

Jag kan själv känna ett oerhört behov av att få rensa ut under våren. Jag vill liksom göra plats för nytt. Ta bort sånt där som man ändå inte använder. Sånt som bara är i vägen. Eller som inte känns riktigt bra. Det kan handla om allt från att rensa i garderoben till kylskåpet. Och ibland blir det riktiga storrensningar. Ibland bara små förändringar. Men det känns alltid så skönt efteråt.

Men hur ofta rensar vi i vårt inre? Rensar vårt sinne från nedvärderande tankar, nedbrytande tankar, onödigt ältande. Kanske har du hittat en stund varje vecka eller varje dag då du får möjlighet till att rensa tankarna. Det kan kanske vara under en promenad i skogen, ett träningspass eller när du målar. Eller förstås gör yoga och mediterar. Men går vi verkligen på djupet då? Jag tror vi bara lyckas skrapa på ytan. Kanske släppa tankarna för en stund. Men aldrig riktigt rensa.

Den här helgen är någon slags kombination av yttre och inre rensningar. Du kommer få tips om hur du kan rensa på olika sätt i ditt yttre. Just för att det ska bli lite lugnare i ditt inre. Men du kommer också ges möjlighet att verkligen få gå på djupet av dig själv.

  • Genom yogan så får kroppen väckas till liv. Till en djupare medvetenhet och mer självkärlek.
  • Genom de långa gongavslappningarna så får vi en inre dusch av de härliga vibrationerna.
  • Genom meditationer så får hjärnan vila från alla tankar och vi kan släppa det som varit.
  • Genom frigörande dans så får vi låta kroppen röra sig fritt, utan prestation eller prestige.
  • Genom stunder av tystnad tillåts vi att höra vår inre röst.
  • Genom olika andningsövningar och avslappningar vågar vi släppa taget.
  • Genom tillåtande samtal delar vi våra känslor med andra.
  • Genom näringsrik vegetarisk mat kan vi bygga upp något nytt.

Ja, vad tror du? Skulle det här vara något för dig? Jag tror det är något som alla skulle behöva. Våga släppa taget för att kunna omfamna med mer kärlek. Omfamna livet och det som är. Men sen kan det förstås låta lite för flummigt för vissa.

Och då tänker jag att det kan ibland vara lite skönt att testa något nytt. Gå utanför boxen. Vill man ha till en förändring så måste man börja med att göra på ett annat sätt. Annars kommer det aldrig ändras.

Det som jag upplever är så himla bra med kundaliniyoga och medicinsk yoga, som jag håller, är att man gör yoga för att må bättre i vardagen. Visst, det är härligt just när man göra yogan också. Men det är inte bara därför vi gör yoga. Vi gör det för att orka med vardagen. Det skrev jag ju mer om igår.

Och vi hoppas att ni vill följa med oss till Dömle Scoutgård för en oförglömlig helg. En fantastisk helg. Men också för att må lite bättre efteråt. Få en början på något nytt kanske. Mer ork. Mer kärlek. Mer liv. ❤

Du kan läsa mer om retreatet här: Retreat för utrensning

Du hittar även evenemanget här på Facebook.

Hjärtligt välkomna hälsar Maja och Moa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: