Heldag med ayurveda, dans och yoga

Lär dig grunderna inom ayurveda – den uråldriga indiska läran om livet. Testa vilken dosha som dominerar dig och få tips om hur du kan balansera dina doshor, för ett mer harmoniskt liv.

Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad
Datum: Lördagen den 25:e april, kl. 10.00-17.00
Kostnad: 950 kronor, inklusive lunch och fika (eller 5 stämplar)

Ayurveda är en flera tusen år gammal lära från Indien. Den utgår ifrån att vi alla är unika, men samtidigt väldigt lika. Genom enkla knep kan man skapa ett friskare och mer harmoniskt liv.

Platsen
Majas Yogaloft ligger i en lugn miljö på landet, 8 km norr om Karlstad. Du når det enklast via bil, 10 minuters bilfärd från centrala Karlstad. Jag som håller i dagen heter Maja och är utbildad yogalärare. Med ett stort intresse för ayurveda har jag samlat på mig så pass mycket kunskap inom ämnet att jag själv kan tänka ur ett ayurvediskt perspektiv, för att må så bra som möjligt. Och nu vill jag också dela den här läran med dig!

Dagen
Den här dagen kommer vi på ett enkelt sätt gå igenom grunderna inom ayurveda. Vi kommer prata om hur vår livsstil kan anpassas utifrån våra personlighets- och kroppstyper, så att vi kan få njuta mer av livet. Du får göra ett test för att se vilken sk dosha som du domineras av och på så sätt kan du sedan lättare förstå dig själv och även din omgivning.

Dans och yoga
Vi kommer också göra frigörande dans, för att balansera våra element och doshor. Och så kommer jag leda er i ett yogapass särskilt anpassat till vårens årstid. Det kommer inte vara kundliniyoga eller medicinsk yoga, som jag vanligtvis brukar hålla, utan den här dagen blir det yoga utifrån ett ayurvediskt perspektiv.

Mat
Under dagen bjuds det på te och tilltugg, samt vegetarisk lunch. Vänligen meddela mig eventuella allergier eller särskild kost.

Det här blir en heldag som lär oss att känna in, bli medvetna om vad vi behöver i livet och som får oss att blomstra.

Anmälan: Boka din plats genom att klicka på Boka tid nedan. Leta upp rätt datum och klicka på Boka.
Betalning: När du gör din bokning så väljer du antingen att betala via Klarna faktura, eller ändrar betalsätt och väljer Betala på plats. Då kan du sedan välja att betala in via swish (123 596 43 90) eller till plusgiro (81 11 49-4) senast 20/4.

Boka tid
Hjärtligt välkommen till Majas Yogaloft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: