Nyheter i butiken: värmekuddar, hud- och hårvård

I fredags fick jag en påfyllning av olika hud- och hårvårdsprodukter i butiken. Allt ekologiskt förstås!

Nu har jag också två olika sorters värmekuddar. Personligen skulle jag inte kunna njuta lika mycket av vintern utan värmekuddar. Jag brukar värma en kudde och lägga i sängen innan jag ska sova, så slipper man iskalla lakan. Eller så lägger jag en varm kudde på axlarna när jag bara känner mig lite frusen. Det är ju så skönt! Jag säljer en längre kudde med band som du kan knyta, för att den inte ska ramla ner från axlarna eller om du vill ha den på ländryggen (och knyta den runt magen). Den kudden kostar 200 kronor. Sedan finns det också en liten hjärtformad kudde, som du kan värma och lägga i fickan under en vinterpromenad, eller tex kanske lägga på magen om du vill. Hjärtat kostar 45 kronor. Mina vetekuddar brukar jag lägga i frysen på sommaren för att istället kunna kyla ner sängen när det är varmt.

Snart kommer ännu fler nyheter till butiken! Jag har fortfarande inga öppettider, utan du är välkommen att höra av dig om du vill kika i butiken. Den är dock alltid öppen i samband med yoga. Eller så kan du beställa varor från butiken via formulären på hemsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: