Torsdagskurs för solenergi

Nu när solen lyser med sin frånvaro så får vi istället hämta energi inifrån oss själva. Så tre torsdagskvällar får du möjlighet att möta ditt eget solljus och lyfta dina energier på Majas Yogaloft. Antingen kan du boka upp dig på alla tre tillfällen, eller så kommer du vid ett enstaka tillfälle, om det passar dig bättre.

Plats: Majas Yogaloft
Datum: 30/1, 6/2 och 13/2, kl. 18.30-20.00.
Kostnad: 3 tillfällen kostar 495 kronor. 1 tillfälle kostar 200 kronor, eller så kan du köpa ett 10-kort och då kostar det 175 kronor per gång.

Anmälan: Boka din plats genom att klicka på ”Boka tid” nedan.
Betalning: Välj betalningsmetod när du gör din bokning. Antingen Klarna faktura (pengarna dras när du deltagit i yogan) eller välj Betala på plats. Det sista alternativet väljer du om du vill betala via swish (123 596 43 90), plusgiro (81 11 49-4) eller med stämpelkort.

Boka tid

Tillfällena kommer bestå av andningsövningar, ett kundaliniyogapass för ny energi, en skön avslappning till gongens vibrationer och en meditation där du får låta hjärnan vila och återhämta sig. Inga förkunskaper behövs, utan alla anpassar övningarna till sin egen dagsform. Det går också bra att göra yogan på en stol.

Så nu möter vi det nya året med ny energi, hittar solen inom oss och laddar upp inför att kunna möta vardagens alla utmaningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: