Januari-erbjudande

Behöver du lära dig att hantera stressen i vardagen? Få tips om hur du kan känna dig mindre stressad och hur du kan må bättre i ditt liv? Då är min utbildning något för dig! Du kommer lära dig enkla knep för att släppa stress som gör att du kan leva i mer harmoni och balans. För det finns faktiskt metoder som gör att livet känns lite lättare.

Eller är du kanske chef och skulle vilja gå en alternativ ledarskapsutbildning under våren? En utbildning som kombinerar ledarskapsfrågor med yoga och mindfulness.

Under januari månad ger jag dig lite extra bra pris på mina utbildningar. Ta med en kompis/kollega för halva priset. Eller gå 3 och betala för 2 personer. Gäller alla som gör sin bokning under hela januari, både på de utbildningarna jag har under våren, samt om du vill boka in ett eget tillfälle för utbildning (då minst 5 personer).

Du kan läsa mer om mina utbildningar här: Stresshantering.
Hållbart ledarskap

I dagens samhälle är hög stress snarare en regel än undantag. Det för ju med sig en hel del negativa konsekvenser. Fler blir sjukskrivna. Fler mår dåligt. Arbetsmiljön blir sämre och arbetsglädjen kan bli lidande. Vi tänker inte riktigt klart när vi är stressade. Inte heller gör det att vi kanske orkar ta oss tid för oss själva.

Och så kan vi ju inte ha det! Så vad kan vi göra?

Jag har själv fått oerhörd hjälp av yogan och dess tekniker, för att få bukt med min stress. Därför ser jag så mycket fram emot att få dela mina kunskaper och tips med er! Så missa inte det här tillfället till att få gå mina utbildningar till extra bra priser! Jag hoppas vi ses! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: