Släpp dina om…

Om jag bara ätit lite mindre under julen…
Om jag bara rört på mig lite mer…
Om jag inte sovit så länge på morgonen och vänt på dygnet…

Hur många är det som känner så i början av januari? Framförallt när jobbet och skolan drar igång igen.

MEN. Då har jag ett tips! Släpp dessa om! Bara låt dem gå. Släpp tankarna som kritiserar dig själv. För dina tankar skapas av ditt sinne och är absolut inget facit av verkligheten. Det är ju bara en tanke. Som du skapat själv. Det är inte mer än så.

Börja istället fokusera på det positiva. För jag lovar att det finns massor av positiva saker med dig. Och det finns också massor av positiva saker i din vardag. Fokusera på dem. Låt dem ta plats.

Känns det svårt, så får du gärna hänga med på en 40-dagars meditation som SKY – Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund anordnar. Den är enkel och kan göras ynka tre minuter per dag. Den startade igår och du hittar den här: Meditation för att besegra självkritik När vi släpper vår självkritik så finns det mycket mer plats för annat i livet, som bygger upp istället för att bryta ner.

I morse startade jag mitt arbetsår på bästa sätt genom att hålla yoga för 20 lärare/personal på en gymnasieskola inne i Karlstad. Vi gjorde också meditationen för självkritik, som jag nämnde ovan. Jag tror och hoppas att de därmed fick en fin start på den här terminen. Det är alltid lika härligt att få sprida yogan! ❤

Att kånka 21 ullmattor funkade bra. Blev lite som dagens träning… Behöver din arbetsgrupp också lite mjuk och härlig yoga? Läs mer om yoga på jobbet här.

Nu önskar jag dig en tisdag full av sol i sinnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: