Yogakurs för återhämtning

Skulle du behöva en stund för dig själv varje vecka då du får ordentlig återhämtning, då du lär dig släppa kraven på dig själv och istället hittar tillbaka till den som är du. Då passar den här kursen dig. Det är en lite kortare kurs som pågår fyra veckor, där du får hjälp med att släppa stress och istället ger kroppen välbehövlig avkoppling. Du lär dig också hur du kan få hjärnan att vila en stund. Den passar särskilt bra för dig som känner dig utmattad, trött, stressad eller i behov av att landa och återhämta dig.

Datum: 4 torsdagar med start 23:e januari (vecka 4-7)
Kostnad: 600 kronor för 4 tillfällen
Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad

Anmälan: Du anmäler dig via BokaDirekt.se eller genom att klicka på ”Boka tid” nedan.
Betalning: Du kan välja mellan att betala med Klarna faktura eller att betala på plats. Väljer du betala på plats, så betalar du in kursavgiften senast 20:e januari. (Swish 123 596 43 90 eller Plusgiro 81 11 49-4)

Boka tid

Yogan vi kommer göra är medicinsk yoga. Inga förkunskaper behövs, utan du anpassar enkelt yogan till dina förutsättningar och din egen dagsform. Hör gärna av dig till mig om du har några funderingar! (majasyogaloft@gmail.com eller 0735-25 49 45)

Hjärtligt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: