Julhandling i lugn och ro

Inte sugen på att trängas på stan eller köpcenter med andra julstressade människor för att handla julklappar? Lugn, på Yogaloftet garanteras en avslappnad stämning, utan något som helst köptvång! Och jag är hemma större delen av tiden fram till julafton, så det är bara att komma förbi om du vill kika i butiken. Behöver du åka en stund för att ta dig hit så rekommenderar jag att du skickar iväg ett meddelande till mig för att försäkra dig om att jag är hemma (0735-254945).

Här finns det något till alla! Den som värnar om miljön, livsnjutaren, den som behöver återhämtning och vila, den som vill ha något gott att äta… Kryddor, inredning, schampo, kläder, smycken, ljuslyktor, ögonkuddar… Se hela utbudet här.

Det går såklart också bra att köpa presentkort, som man kan använda i butiken eller på yogapass.

Så slappna av! Det finns ingen anledning att stressa upp sig över julklappar! Och att handla behöver faktiskt inte vara varken stressigt eller jobbigt. Här kan man till och med vila en stund bland kuddarna, dricka en kopp te och vila lite. Hjärtligt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: