Mellandagsyoga

Ända in i kaklet. Så tror jag att många tänker inför jul. Det är mycket som ska hinnas med på jobbet innan jul och lite ledighet. Jag kör för fullt nu, för jag får ju ändå vila snart. Men har vi stressat lite för mycket lite för länge så kan kroppen säga ifrån. Kanske genom att den blir tröttare och tröttare. Eller genom att göra dig sjuk. Immunförsvaret försämras när vi stressar och gör oss lättare sjuka när vi är lediga. För det är bara då som vi tar oss tiden att lyssna på vår kropp.

Så för att slippa ligga däckad under julen av trötthet eller förkylning och feber så gör du klokt i att dra i handbromsen redan nu. Börja varva ner. Vad kan vara så viktigt på jobbet och i alla julförberedelser som är viktigare än din hälsa. För ledigheten finns ju till för att vi ska hinna återhämta oss och varva ner. Men är vi sjuka hela ledigheten så missar vi liksom den delen.

Behöver du hjälp med nedvarvningen, att stretcha ut kroppen och att hämta ny energi? Under mellandagarna håller jag ett yogapass där fokus ligger på vår viktiga ryggrad. Kan vi hålla oss mjuka och flexibla i ryggen så håller vi oss också vitala och unga längre. Du får också vila till gongens vibrationer, som hjälper dig att slappna av ordentligt.

Så i stunden mellan julskinka och nyårsbubbel.
I stunden mellan måsten och kraven.
I stunden mellan tomten och nya löften.

Mellandagarna.
Mellanrummet mellan då och sen.
Mellanrummet mellan allt som ska göras.

I mellandagarna är du hjärtligt välkommen till Majas Yogaloft. Lördagen den 28:e december kl. 10.00-11.30, kostnad 200 kronor. Du bokar din plats via BokaDirekt.

Boka tid

Det här är sista möjligheten för dig till yoga på Yogaloftet det här årtiondet (nyårsyogan är fullbokad), så ta chansen och ge din kropp, ditt sinne och din själ vad den behöver. Det vet bara du!

En tanke på “Mellandagsyoga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: