Att blicka framåt

Det pratas mycket om att vara i nuet. Närvarande här och nu. Men jag tror också att man måste våga drömma. Blicka framåt. Känna in hur man vill att framtiden ska se ut. För annars är det väldigt lätt att man inte får till någon förändring alls, utan bara stannar i det som är. Och det är ju inte alltid som detta är det bästa. Ni vet, stanna i slentrianen.

Jag ser med spänning och tillförsikt fram emot 2020. Ett nytt år med nya möjligheter. Ett nytt årtionde… Några vibrerande månader i början då jag får se om jag kan fortsätta med Yogaloftet som enda inkomstkälla. Jag tror ju så starkt på det här och vill verkligen att det ska funka. Men det finns fortfarande några bitar som behöver falla på plats.

2020 är året då jag ska försöka nå ut med mina utbildningar. Jag har satt ihop två unika utbildningar, som kombinerar yoga med mina andra kunskaper:

Bygg upp ett hållbart ledarskap – med hjälp av yogans tekniker, kan vara den första i sitt slag, som verkligen har en kvalitativ ledarutbildning, men som också utvecklar dig som ledare med hjälp av yogans verktyg. När jag själv jobbade som chef så tror jag att min största fördel var det som yogan gett mig, nämligen en närvaro och ett lugn. Jag vill se fler ledare och chefer som vågar leda med hjärtat och som med sitt sätt sprider ett lugn och en trygghet i sin organisation. Det kommer börja sprida ringar på vattnet, så att vi får mindre stressade medarbetare och på så sätt mindre sjukskrivningar.

Den andra utbildningen jag erbjuder handlar just om stressade medarbetare, nämligen Stresshantering. Här ger jag dig flertalet verktyg för att du ska kunna leva ett gott liv, mitt i all stress och press från din vardag. För jag tror inte vi behöver stressa egentligen.

Tillsammans med dessa utbildningar (som du nu också hittar på utbildning.se) så har jag flera roliga idéer på gång, som bl.a. innefattar ayurveda, sömn, andning, chakran… Och förstås ett retreat i mars, som jag hoppas ni vill vara med på. Då kommer fokus ligga på att rensa bort sånt som du inte behöver ha kvar i ditt liv. Kanske kan stress vara en sån sak. Eller nedsättande tankar om dig själv, eller dåliga vanor, eller prylhetsen…

Jag ska också försöka få till digitala yogapass som du kan prenumerera på.

Förutom yoga så vill jag fylla 2020 med massa tid med mina barn och min man. Med skogspromenader och kulturella utflykter. Med husvagnssemestrar och joggingturer. Med odlande och lekande. Skratt och tårar. Jag vill omfamna allt som livet är. Låt 2020 bli ett fantastiskt år! Tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: