Sammanfattning av 2019

Nu när 2019 börjar närma sig sitt slut så kan jag se tillbaka på ett omtumlande år. Det här är året då jag helt förändrat mitt liv! Valt att hoppa av ekorrhjulet för att själv kunna välja hur min vardag ska se ut. För att kunna njuta mer. Få mer tid. Mer energi. Här kommer min egen sammanfattning av Yogaloftets 2019, först genom massor av bilder…

Ja, vad har egentligen hänt?!

”Nya Yogaloftet” invigdes i början på året, på övervåningen. Jag slutade mitt lönearbete under våren för att prova att satsa helhjärtat på att vara yogaentreprenör. Massor av härliga yogapass har avverkats. Yogadagar, barnyoga, kurser och yogapass. Jag har utbildat mig till instruktör inom medicinsk yoga. Förhoppningar om nya samarbeten, som antingen grusats eller stärkts.

Utmaningar med att orka lyfta sig när allt känns tungt.
Fantastiska toppar när yogan känns som den enda och rätta vägen.
Avbokningar och inställda event.
Uppskattning och massor av kärlek.

Min ökade energi, när jag inte behöver jobba heltid. Kreativiteten som kommer tillbaka. Orken som jag nu har med mina barn. Att hela tiden kunna finnas där för barnen. Lugnet som sprider sig på resten av familjen. Den stressfria vardagen som fyller mig med tillit och tacksamhet.

Mest lästa 2019

På hemsidan driver jag ju även denna bloggen. Och de mest lästa inläggen under 2019 är följande:

~Uppgivenhet, beslutsamhet och tacksamhet beskriver mina känslor efter att jag tagit steget att satsa på mitt yogaföretag. Att säga upp sig från en chefsposition med bra lön, till att vara helt egen, har inte alltid varit lätt. Men härligt!

~Invigning av det nya Yogaloftet skedde i början på 2019 och det här inlägget hälsade er välkomna till mitt nya loft.

~Jobbavslut, vemod och nystart. Om att sluta med lönearbetet. Om att starta något nytt.

~Mungbönsgryta rensar kroppen, som jag faktiskt skrev 2016. Men tydligen kan den fortfarande inspirera många. Jag hoppas att ni är många som lagat mungbönsgrytan.

~Vårt chakrasystem – tredje ögat, även detta är ett gammalt inlägg från 2017. Då skrev jag en serie om vårt chakrasystem, där jag beskriver varje chakra. Tredje ögat står för vår intuition.

~Mantrasångerna läker mitt hjärta är skrivet efter förra julledigheten och handlar om att det inte alltid är så lätt att ha en längre ledighet med familjen. Men om hur yogan ändå kan läka det som behöver läkas.

Tisdags-tipsen

Under året har jag ju också varje tisdag (nästan) tipsat er om olika saker, som jag tyckt varit värdefulla att dela med mig av. Sista tipset fick ni i november, när det sedan ersattes av Majas rim-stuga. Jag hoppas du fått med dig lite ny inspiration! Vi får se om Tisdags-tipset går i graven detta året. Du kan läsa alla mina tisdags-tips här.

Framtiden

2020 då? Ja, det känns ganska ovisst ännu. Men mina planer och drömmar inför 2020 kan du läsa om här på bloggen inom kort.

Tack!

Så avslutningsvis: mitt allra varmaste och hjärtligaste tack till dig som yogat med mig under det här året. Ni är så värdefulla, vackra och strålande! Bliss! ❤

PS. Om du vill läsa sammanfattningen av 2018 så hittar du den här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: