Öppet Hus i januari

Lördagen den 11:e januari bjuder jag in dig som vill prova på att yoga på Majas Yogaloft. Alla pass är gratis och du bokar din plats genom att klicka på Boka tid nedan.

Boka tid

Samtliga tillfällen börjar med andningsövningar, sedan gör vi ett yogapass med olika övningar. Du får sen vila på mattan när jag spelar på gongen och så avslutar vi med en meditation. Inga förkunskaper behövs utan du anpassar alla övningar till din dagsform och din kropps förutsättningar. Har du aldrig provat yoga, men skulle vilja testa om det kan vara något för dig? Då är den här dagen något för dig!

Klockan 8.00-9.30 håller jag i ett skönt yogapass för rygg, axlar och nacke. Där ligger fokus på att mjuka upp ryggen, axlarna och nacken. Men också på att väcka kroppen i arla morgonstund och ta med sig de fina energierna som finns i omlopp dessa tidiga timmar. Att checka in sig själv på morgonen är väldigt skönt.

Klockan 11.00-12.30 kommer vi göra ett yogapass för att släppa stressen i kropp och sinne. Det hjälper oss att varva ner, släppa spänningar och vara redo inför det nya året.

Klockan 15.00-16.30 övar vi oss på att hitta närvaron, genom ett härligt yogapass för själen. Självklart är kroppen också med, för att stärkas och stretchas.

Hjärtligt välkomna att prova på yoga hos mig! Alla kan göra yoga, inga förkunskaper behövs!

En tanke på “Öppet Hus i januari”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: