Tre avslut

Idag är det sista gången gånger tre för mig!

~Sista dagen i Tacksamhetsutmaningen, som startades första november. 40 dagar av yoga, meditation och tacksamhetsövningar. Många deltagare har upplevt en ökad tacksamhet i vardagen, när det känns enklare att se det man är tacksam för. Jag har en hel burk fylld med lappar, där det står vad jag är tacksam över. Den ska jag öppna vid jul och läsa igenom. Kanske var jag tacksam över något nån dag som jag glömt bort. Och som kan överskölja mig igen. Det känns väldigt fint! Jag skulle ju ha öppnat burken igår, då jag kände mig nere, om jag bara orkat… 😉 Idag är jag tacksam över den vackra soluppgången, som skiftar från orange till ljusgul till ljusblå.

~Sista dagen på yogakursen för höstglädje, som startade i oktober. Det har varit en otroligt härlig och givande kurs, som jag även tror att alla deltagare uppskattat. Att hitta glädjen i mörkaste november kanske inte alltid är lätt. Men på Yogaloftet har vi gjort det varje tisdag. Det blir lite tråkigt att avsluta kursen, men jag vet ju att det kommer fler kurser…

~Sista tisdagen då butiken har en fast öppettid. Det har inte direkt varit rusning under de tisdagar som den varit öppen. Därför väljer jag att tänka igenom hur jag ska göra med det framöver. Men passa på att komma och kika idag, om du vill köpa någon fin julklapp till någon du tycker om. Eller kanske ett paket med julte till dem ni ska besöka under julen. Idag är det förstås specialpris på julte. Och så finns det fortfarande många rea-produkter kvar. Jag har också fått in nya smaker av raw choklad från Arvika. Vad sägs om ingefära eller blåbär? Varmt välkommen när butiken är öppen idag mellan 16.00-19.00. Och förstås så kan du alltid höra av dig till mig om du vill komma en annan tid, så ordnar vi det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: