Adventsyoga

Såhär några veckor innan jul är det lätt att vi känner oss lite stressade. Det är julkort som ska skickas, julklappar som ska handlas, julavslutningar, julmat och glöggmingel… Men när livet utmanar oss så kan vi faktiskt välja hur vi vill möta det. Kanske vill du välja att möta utmaningarna med lugna kreativa lösningar? Det kan faktiskt yogan hjälpa oss med. Nästa söndag, den 15:e december, håller jag ett kundaliniyogapass just för att orka med vardagens press. Det stärker ditt nervsystem så att du kan klara av stress och press i ditt liv, på ett lugnt och kreativt sätt. Yogapasset är kraftfullt och energifyllt, för att stämma dina nerver och ge dig ork i dina utmaningar. Det släpper också spänningar i höfterna och axlarna, där stressen gärna sätter sig. Efter yogapasset blir det en skön vila där gongens vibrationer hjälper dig att slappna av och släppa blockeringar i kroppen. Och så avslutar vi med en meditation som låter hjärnan vila från alla intryck.

Du behöver inga förkunskaper, alla kan vara med på yogan. Du kommer hit precis som du är och du anpassar alla övningar till dina egna förutsättningar.

Tid: Söndag 15/12 kl. 15.30-17.00
Kostnad: 200 kronor (eller 1 stämpel)

Det finns några platser kvar. Är någon av dessa din? Du anmäler dig via Bokadirekt, genom att klicka på Boka Tid nedan. Hjärtligt välkommen!

Boka tid

2 reaktioner till “Adventsyoga”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: