Yogakurs för rygg, axlar och nacke

Den här kursen är fullbokad! Hör av dig till mig om du vill sätta upp dig som reserv. I mån av plats går det att komma på drop-in under den här kursen. Alla lediga tider hittar du då på min BokaDirekt-sida. (Länk dit nedan)

Skulle du behöva mjuka upp din kropp, få igång ryggen och slippa värk i axlar och nacke, så är den här kursen något för dig. Vi kommer jobba med mjuka och sköna rörelser, som sätter igång energiflödet i kroppen och släpper på spänningar, i främst rygg, axlar och nacke. Det ger oss också en bättre hållning, mer energi i vardagen och mer harmoni i livet.

Datum: 9 tisdagar med start den 21:a januari (vecka 4-8 samt vecka 10-13), kl. 17.30-19.00
Plats: Majas Yogaloft, som ligger på landet i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad
Kostnad: 1400 kr för 9 gånger

Anmälan: Klicka på Boka tid nedan, välj sedan rätt datum och tid och anmäl dig där.
Betalning: Välj betaltyp när du bokar in dig. Antingen kan du betala via Klarna faktura, eller så kan du swisha (123 596 43 90) eller till plusgiro 81 11 49-4, senast 20/1.

Boka tid

Yogan vi gör är medicinsk yoga, som är väldigt bra för att förebygga värk i kroppen, få en smidighet och också släppa på spänningar. Inga förkunskaper behövs, utan alla anpassar övningarna till sin dagsform. Det går även bra att sitta på stol under passet. Så tror du att du är för stel för att göra yoga så är det dags att tänka om. Här finns en fin möjlighet för dig att ta kontakt med din kropp och hålla den frisk och vital.

Vill du vara med och yoga men har inte möjlighet att vara med varje gång så går det också bra att köpa ett 10-kort hos mig. Det kostar 1750 kronor, vilket innebär att du betalar 175 kronor per gång. Vill du komma på drop-in och betala för varje enskild gång så kostar det 200 kronor. Drop-in gäller i mån av plats och bokas via bokadirekt.se.

Varmt välkomna att starta det nya året och årtiondet på bästa sätt – för dig själv!

En tanke på “Yogakurs för rygg, axlar och nacke”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: