Yogakurs för närvaro

Den här kursen är fullbokad! Hör av dig till mig om du vill sätta upp dig som reserv. I mån av plats går det att komma på drop-in under den här kursen. Alla lediga tider hittar du då på min BokaDirekt-sida. (Länk dit nedan)

Börja det nya året och årtiondet på bästa sätt! Med att ge dig själv återhämtning, harmoni och lite mer närvaro i livet. Det är när vi orkar vara närvarande som vi verkligen kan njuta av livet, och det vill vi ju! Livet ska vara underbart och inget som bara ska genomgås.

Den här kursen pågår under 10 veckor (uppehåll vecka 9), då vi tillsammans kommer göra kundaliniyoga på Majas Yogaloft. Miljön där inbjuder till vila, ny energi och balans i livet. Kundaliniyoga är en mjuk, men samtidigt kraftfull yogaform, som jobbar på hela dig. Kroppen får det den behöver (sträcka ut, stärkas, mjukas upp), hjärnan får vila från all inflöde och vi tar kontakt med oss själva. Inga förkunskaper behövs, utan alla anpassar övningarna till sin dagsform.

Datum: 10 tisdagar, med start den 21:a januari (vecka 4-8 samt 10-14) kl. 19.30-21.00
Plats: Majas Yogaloft, på landet i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad
Kostnad: 1500 kronor för 10 gånger

Anmälan: Klicka på Boka tid nedan, välj sedan rätt datum och tid och anmäl dig där.
Betalning: Välj betaltyp när du bokar in dig. Antingen kan du betala via Klarna faktura, eller så kan du swisha (123 596 43 90) eller till plusgiro 81 11 49-4, senast 20/1.

Boka tid

Vill du vara med och yoga men har inte möjlighet att vara med varje gång så går det också bra att köpa ett 10-kort hos mig. Det kostar 1750 kronor, vilket innebär att du betalar 175 kronor per gång. Vill du komma på drop-in och betala för varje enskild gång så kostar det 200 kronor. Drop-in gäller i mån av plats och bokas via bokadirekt.se.

Varmt välkomna till en härlig vinter på Majas Yogaloft! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: