I butiken idag: adventskalender, saltlampor och rea

Stenar
Min fina butik blir idag ännu finare och fylls av ännu mer härliga energier! En massa stenar har nämligen tagit plats där. Jag säljer ju redan stenar, på armband och halsband. Men nu finns det även lösa stenar, i många olika storlekar, med olika betydelser och i olika prisklasser.

Unik adventskalender
Och veckans specialare! Jag har fått in två stycken unika adventskalendrar! Varje lucka innehåller en sten, med dess budskap. Allt ifrån små stenar, till lite större eller kanske en berlock att sätta på ett halsband. Du får alltså ett budskap varje dag, med din nya sten. Adventskalendern kostar 350 kronor, finns bara i två exemplar och hos mig. Så behöver du vägledning fram till jul kan detta vara ett väldigt fint sätt. Eller kanske vet du någon som verkligen skulle uppskatta den? Plus, när du köper adventskalendern så får du en ask med jul-te på köpet. Toppen, va?

Saltkristaller
Idag är butiken också påfylld med flera lampor och ljuslyktor av saltkristall. Saltkristall, som är riktig salt, renar rummet och ger ifrån sig ett jättehärligt sken. Ljuslyktorna kostar 90 kronor styck, lamporna 200 kronor styck (väger 2,5 kg och är ca 16-18 cm höga) och så har jag även en rund lampa som kostar 300 kronor. Dessa tar snabbt slut, så det är som vanligt först till kvarn.

REA och utförsäljning
Jag har dessutom ännu fler nedsatta priser idag, på sånt som börjar närma sig bäst-före-datum, eller bara sådant som jag vill sälja ut för att ge plats för nytt.

  • Vegetabilisk olja, kokosolja (ordinarie pris för doftfri 500 gram 85 kr, nu 50 kr samt doftfri 100 gram 45 kr, nu 20 kr)
  • Vegetabilisk olja, mandelolja (ordinarie pris för 500 ml 260 kr, nu 100 kr samt 100 ml 80 kr, nu 40 kr)
  • Tandborstar (ordinarie pris 75 kr vuxen/65 kr barn, nu 50/40 kr)
  • Sugrör (ordinarie pris 150 kr, nu 120 kr)
  • Kroppspeeling (ordinarie pris 150 kr, nu 110 kr)
  • Raw choklad (ordinarie pris 55 kr, nu 45 kr)
  • Aloe Vera dryck (ordinarie pris 102 kr, nu 60 kr)
  • Forever heat lotion (ordinarie pris 200 kr, nu 150 kr)
  • Aloe propolis creme (ordinarie pris 266 kr, nu 200 kr)
  • Solskyddsfaktor (ordinarie pris 230 kr, nu 175 kr)

Butiken är som vanligt öppen idag tisdag, kl. 16.00-19.00. Vill du komma en annan tid så går det också bra. Hör av dig och kolla så att jag är på plats. Vill du beställa något direkt av mig så är det bara att du hör av dig (majasyogaloft@gmail.com). Varorna kan antingen hämtas på Majas Yogaloft, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad, eller så skickar jag det!
Varmt välkomna! (Jag bjuder som vanligt på te!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: