Yoga med gänget

Vill du och ditt kompisgäng prova på yoga? Då är ni varmt välkomna till Majas Yogaloft! Eller så tar jag med mina mattor och kommer till er!

Möjligheterna är egentligen oändliga. Kanske vill ni prova yoga på nästa AW? Eller överraska någon som fyller år eller ska gifta sig? Eller så är ni bara några stycken som behöver stressa ner, få ny energi och harmoni.

Pris:
60 minuter kostar 200 kr per person
90 minuter kostar 225 kr per person

Yogan:
Jag leder kundaliniyoga och medicinsk yoga. Båda yogaformerna är enkla att vara med på och mjuka för kroppen. Inga förkunskaper behövs, utan alla anpassar yogan utifrån sin kropps förutsättningar och sin egen dagsform. Du kan läsa mer om yogaformerna här.

Berätta gärna om det finns några särskilda önskemål från er grupp, så försöker jag tillgodose dem så mycket jag kan. Sitter ni mycket vid datorn så kanske ett pass för rygg, axlar och nacke passar bra. Eller är ni stressade, så kan ett pass som stärker nervsystemet och får er att varva ner passa bra.

Ett yogapass börjar med andning och fokus följt av mjuka yogaövningar, en lång vila och avslutas med en meditation. Efteråt dricker vi en kopp te. (Te ingår i priset.)

Bra att veta:
Gör helst yoga i mjuka kläder, så att du kan röra dig och andas ordentligt. Det är också bra om ni inte precis har ätit mat, utan vänta gärna ett par timmar innan själva yogapasset. Yoga kan göras barfota (om man vill) eller i strumpor. Stäng av både ljudet och vibrationerna på din telefon innan.

För att boka:
Är ni intresserade av att boka in yoga så hör av er till mig, antingen via telefon (0735-25 49 45), mejl (majasyogaloft@gmail.com) eller via formuläret nedan.

Varmt välkomna till Majas Yogaloft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: