Min måndagsutflykt

Tack för alla fina hejarop och lyckönskningar jag fick i måndags och igår! Jag lägger upp en bild på sociala medier och plötsligt undrar alla om jag varit på mässa och hur det gick. Det gick jättebra! Men nja, någon mässa var det inte direkt. Det var tjejkväll på Färjestadstravet och jag blev inbjuden att vara med som utställare där. Temat var schlager och det bjöds på underhållning, middag och hästsport, tillsammans med runt 10-talet utställare. Ja, jag var kanske inte helt i mitt rätta element så att säga. Men ibland måste man våga testa lite nytt och gå utanför sin box.

Det var inte första gången jag var med som utställare på ett event. Men första gången för Majas Yogaloft. Så det kändes lite speciellt. Skulle rawbollar (som visade sig kunna uttalas ganska roligt på värmländska…) och yogite kunna locka kvinnor som vill höra schlager och spela på hästar? Såklart inte alla. Men väldigt många! Tre kvinnor vann dessutom ett gratis yogapass hos mig, om de var med i min tävling i montern.

Så när jag summerar det hela så känns det väldigt lyckat! Eftersom det här var första gången Majas Yogaloft var med så samlade jag på mig en massa nyttig erfarenhet. Visst, det krävdes planering och förberedelser (rullade 243 rawbollar, tryckte upp en roll-up, tryckte upp informationsblad mm) men förhoppningsvis så hittar nu ännu några fler till Ulvsby, Gräsås och Majas Yogaloft. Så att jag kan få sprida min yoga till några mer. Och ja, jag skriver min yoga. Även om jag förstås inte uppfunnit den. Men här på Yogaloftet så leder jag yogan på mitt sätt och alla lärare lär ut yogan på olika sätt. Vill du veta mer om vad som är mitt sätt så kan du läsa inlägget om Första gången på Majas Yogaloft. Eller ännu bättre, kom och prova! 🙂 Jag har två fina tillfällen redan nästa vecka.

Låt mig gärna veta om du vill vara med. Läs mer här: Lunchyoga och Yoga och kreativ målning Och på fredag tänkte jag hålla barnyoga igen, om några barn vill vara med.

För dig som också ska vara utställare någonstans så kommer här mina bästa tips:

  1. Tänk på hur du vill profilera dig och visa upp din monter. Våga vara personlig och låt ditt varumärke synas. Gärna med en roll-upp eller annan stor skylt på företagets namn.
  2. Ha alltid något ätbart att bjuda på. Det får folk komma fram till dig.
  3. Ha en enkel tävling, som alla kan delta i. Det får folk att stanna en stund framför din monter.
  4. Det kan också vara bra att sälja något i montern, inte bara informera. Men det beror ju förstås på vad du har för verksamhet. Att ha olika erbjudanden under dagen/kvällen är alltid uppskattat.
  5. Förbered dig väl så att du får med dig allt du kan tänkas behöva. Kom i tid och se det hela som en rolig grej. Och se till att veta vad du har att erbjuda, varför de ska välja dig eller handla från dig. Det känns inte så roligt att prata med någon som ställer ut som inte riktigt känner till verksamheten.

Så nu avslutar jag genom att visa den här roliga bilden. Det var ganska trångt mellan montrarna och jag fick tydligen en ny kompis! (som jag vid första anblicken till och med håller om) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: