Roll-up, 200 rawbollar och yogapass

Den här veckan har jag gjort flera saker för första gången i mitt liv. På måndag ska jag nämligen vara med som utställare på en tjejkväll på Färjestadstravet. Förberedelserna inför det har bl.a. bestått av att designa och beställa en roll-up (blev superbra!), förbereda tävling och fina priser, bidra till 100 goodiebags, handla ingredienser till minst 200 rawbollar, planera hur mitt bord/min monter ska se ut och se till så allt kommer med på måndag. Det har varit så roligt!

Jag har också haft yoga för en arbetsgrupp i måndags och min ”vanliga” tisdagsyoga-kurs. I eftermiddag blir det barnyoga och ikväll ett yogapass för de som är med i tacksamhetsutmaningen. Det är så härligt att få sprida yogan! Särskilt när det kommer nya deltagare som får uppleva yogans effekter. ❤

Veckan har också innehållit diverse datorjobb, packa upp nya varor i butiken, beställa nya varor, bloggat, gjort en budget för nästa år och bokfört.

En salig blandning alltså. En av de fantastiska sakerna med att vara egen företagare. Jag bestämmer själv hur jag vill lägga upp mitt jobb och kan njuta av en skogspromenad mitt i allt planerande och ekonomijobb.

En tanke på “Roll-up, 200 rawbollar och yogapass”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: