Tisdags-tipset: ledarutveckling

Tisdags-tipset ger dig tips på ett lite mer hållbart liv, varje tisdag här på Majas Yogaloft.

Känner du en ledare/chef som skulle behöva bli lite mer närvarande, som är lite stressad och kanske pressad över allt ansvar? Eller är det du själv?

Jag har satt ihop en helt unik utbildning för ledare och chefer.

Med mina tio års erfarenhet av att jobba med chefer och även som chef, så kombinerar jag här dessa kunskaper med min yogalärarroll. Jag har gått otaliga ledarskapsutbildningar, men det är få som jag tycker gett mig det där lilla extra. För att vara ledare och chef innebär en hel hög med ansvar, svåra beslut som ska tas och ofta ont om tid. Hur får man ihop det? Förhoppningsvis har man ju ett liv vid sidan om jobbet också.

Den här utbildningen ger ledaren ett större lugn, som sprider sig i organisationen och gör att känslan av stress kan minska. Den stärker intuitionen, så att det är lättare att ta svåra beslut, baserat på magkänslan. Den hjälper ledaren att orka vara en ledare. Och mycket mer…

Du kan läsa mer om denna unika (och alternativa) ledarskapsutbildning här.

Pst, är du inte chef men skulle behöva något liknande? Jag har också en utbildning i stresshantering… Nu tycker jag vi tar kontrollen över stressen i arbetslivet. Den behöver inte vara här för att stanna!

Så veckans Tisdags-tips är alltså att du ska kolla in dessa utbildningar, för ett mer hållbart arbetsliv. Så kommer även ditt liv bli mer hållbart! ❤

PS. Under adventstiden byts Tisdags-tipset ut mot julklappstips, färdigrimmade och fint förpackade, för en komplett upplevelse-julklapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: