Status på livet

Just nu genomför några härliga kvinnor tacksamhetsutmaningen. Och det gör mig verkligen tacksam, ända in i hjärteroten. För mig, som har för vana att göra yoga varje morgon, så är det väldigt skönt att göra samma yogapass under 40 dagar. Jag hinner liksom bli ett med yogapasset. Det är aldrig några funderingar kring vilka övningar jag ska göra, utan det händer utan att jag behöver tänka så mycket. Själva yogapasset, som öppnar upp hjärtat för mer kärlek och tacksamhet, gör mig också väldigt ödmjuk till livet. Och tacksamhetsövningen hjälper verkligen till att hitta saker man är tacksam för. Det kommer säkerligen dagar då jag irriterar mig på passet. Men det är ju bara mina egna tankar, som jag vet att jag inte behöver lägga så stor vikt vid. Tankarna som jag skapat i mitt eget huvud och inte är något facit för hur livet är.

Just nu är jag tacksam över att ha den här fantastiska utsikten från mitt kontor. (vänstra bilden) Och över att kunna ta promenader och springturer i skogen, som glittrar av sol. (mittenbilden) Och över min fina burk som jag fyller med lappar av tacksamhet. (högra bilden)

Jag har beslutat mig för att fortsätta sälja livsmedelsprodukter, trots att det medför en extra kostnad varje år. Äsch, man måste våga satsa, tänker jag! Däremot kommer jag inte kunna erbjuda hemlagad soppa eller någon annan hemgjord mat i samband med mina workshops. Då får det tyvärr bli catering istället. Annars blir kostnaden för stor för lilla mig. Men jag lär mig av varje ny utmaning och kämpar på. En av mina allra finaste vänner gav mig ett kort när jag fyllde år senast. På kortet hade hon skrivit en dikt, som ni kan läsa nedan. Den står på mitt kontor och varje gång jag ser den tänker jag att jag ska fortsätta följa min inre kompass. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: