Julefrid med yoga

Julen är ju en härlig högtid, när vi kanske får möjlighet att vara lite lediga och även träffa släkt och vänner. Men den kan också vara fylld av förväntningar och krav som kan kännas jobbiga och stressande! Därför fyller jag julen med yoga och hoppas att du vill vara med! Vad sägs om följande:

Adventsyoga 15/12

Tid: 15.30-17.00
Kostnad: 200 kronor (eller 1 stämpel)
Ett härligt kundaliniyogapass för att släppa julstressen, följt av en skön avslappning till gongens vibrationer och en meditation för att låta hjärnan släppa alla tankar för en stund.

Mellandagsyoga 28/12

Tid: 10.00-11.30
Kostnad: 200 kronor (eller 1 stämpel)
Ett medicinskt yogapass för att mjuka upp stela kroppar, hitta andetaget och känna dig hel. Yogan avslutas med en skön gongavslappning och en meditation.

Nyårsyoga 31/12

Tid: 10.00-12.00
Kostnad: 250 kronor (eller 1 stämpel)
Vi gör ett kundaliniyogapass för att släppa det gamla, blicka framåt och välkomna det nya året. Det avslutas med en extra lång gongavslappning och en mantrameditation. Låt dig fyllas av nya vibrationer, nya intentioner och en harmonisk känsla.

Stämpelkort

Du har väl inte missat att du kan köpa 10-kort på Majas Yogaloft. Det kostar 1750 kronor och när du använder ditt kort så sparar du alltid pengar. Smart va? 🙂 Läs mer här om stämpelkortet.

Samtliga pass bokas via bokadirekt.se, genom länken nedan:

Boka tid

För vem?

Yogan kan alla utöva! Du anpassar enkelt övningarna till din dagsform och din kropps förutsättningar! Du behöver inte har gjort yoga innan eller ha några förkunskaper. Bara kom som du är och njut av en härlig stund för dig själv! På samtliga pass så blir det sköna övningar som sträcker ut kroppen, mjukar upp ryggen och stärker dig. Det blir en härlig avslappning till gongens vibrationer och en avslutande meditation då du får släppa alla krav och måsten. Efteråt dricker vi lite te tillsammans och samtalar om hur yogan känns. Hör gärna av dig till mig om du har några funderingar!

Det finns 11 platser på varje tillfälle. Vid mindre än 5 bokningar så förbehåller jag mig rätten att ställa in passet.

Det blir en jul i år igen! Du bestämmer själv med vilken känsla du vill ta dig an julen och det nya året! ❤ Hjärtligt välkomna till Majas Yogaloft!

PS. Missa inte Majas rim-stuga. Under adventstiden kommer Tisdags-tipset bytas ut mot julklappstips, färdigrimmade och fint förpackade, för en komplett upplevelse-julklapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: