Våga anta utmaningen

Känns hösten mörk och livet mest stressigt och något du behöver ta dig igenom? Med några enkla verktyg kan du istället hitta lugnet, närvaron och känslan av tacksamhet. Utmaningen som startar på fredag innebär att du ger dig själv yoga varje dag. Kanske bara några minuter. Men allt är bättre än inget. En stunds yoga, en meditation för tacksamhet och en övning där du får sätta ord på vad du är tacksam över. Utmaningen varar under 40 dagar och kommer ge dig så mycket tillbaka. Våga prova själv. Jag tror inte att du kommer ångra dig.

Utmaningen startar på fredag kl. 18.30 på Yogaloftet. Det ingår även ett yogapass efter 20 dagar, en ljudfil så att du enkelt kan göra yogan hemma och mycket pepp på vägen. Ska vi göra det tillsammans? ❤ Läs mer här.

PS: Den här veckan har jag höstlov. Vilket betyder ledighet med barnen och varken kvällskurs eller öppen butik på tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: