Nyheter i butiken

Nu finns återigen de populära och fantastiskt härliga ljuslyktorna i saltkristall åter i lager. Pris 90 kronor styck. Och så har jag även fått in lampor i saltkristall, med en elkabel och lampa istället för värmeljus, som ljuskälla. Dessa kostar 200 kronor. Saltkristallen som renar rummet och ger ett väldigt mysigt ljus.

Jag har också fyllt på med mer vata-te, som försvann i ett huj! Vata-te som är särskilt bra nu under hösten och vintern. Den smakar lite lakrits, är söt och väldigt god. Behöver du ännu mer vata-balansering så kan jag varmt rekommendera kroppsoljan Vata från Senses by nature, som jag också säljer. Jag använder min i duschen och den doftar ljuvligt och är harmoniserande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: