Lunchkurs för välmående

Sista utropet för lunchkursen med start nu på torsdag! Se till att fylla hösten med härliga stunder, och det här blir garanterat en skön stund! Vill du också se vad yogan kan göra för ditt välmående?

Jag skulle vilja sticka ut hakan lite och säga att det inte bara är yogan som ger dig välmående när du kommer till Majas Yogaloft. Det är nästan lika mycket omgivningen och känslan. Grusvägen in till Gräsås är omgiven av hästhagar och just nu alldeles gula träd. All stress från stans myller är som bortblåst när du här kommer ut till landet. Med bara tio minuters bilresa från centrum.

Bakom Yogaloftet betar får och hästar fridfullt på de stora ängarna. När du öppnar dörren så möts du av en svag doft av rökelse och eteriska dofter. Stillsam mantramusik hörs i högtalarna. Eller så spelar jag lite gitarr. Genom fönstren ser man årstidernas skiftningar. De mjuka ullmattorna inbjuder till vila. Slut dina ögon och känn att mattan omfamnar dig. Andas in ny prana, ny livskraft, och andas ut det som du inte behöver ha kvar inom dig.

Den medicinska yogan är mjuk och skön. Har du svårare för att sitta ner på mattan så går det bra att göra yogan på en stol eller hög kudde. Du lyssnar inåt, för att känna in vad kroppen behöver just nu. Yoga varvas med mjuka övningar, vila och lite kraftfullare övningar för att lyfta energierna och kunna slappna av ordentligt. Den stora gongen mullrar fram sina vibrationer som hjälper dig att släppa blockeringar och komma ner i avslappning. Meditationen efteråt gör att sinnet får vila från alla andra intryck.

Vill du prova en gång utan att binda upp dig på hela kursen så går det bra.

Läs mer om kursen här. Varmt välkommen till en härlig höst på Majas Yogaloft! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: