Mer tacksamhet i livet

Vardagen rullar på. Det är jobb, laga mat, kanske skjutsa barn, försöka hinna med att se sina vänner, tvätta, diska…. Dagarna går fort, måndag och sedan är det snart helg igen. Plötsligt har det gått flera månader sedan sommarledigheten. Hur mycket har du tagit hand om dig själv? Hur många gånger har du stannat upp och njutit av det som du faktiskt har?

Vill du känna efter mer? Kunna njuta mer? Om du bara hann….

Den första november startar jag upp Tacksamhetsutmaningen! Det blir ett jättefint tillfälle att lära sig uppskatta de små sakerna i livet, att få nya bra vanor, att öva på att känna tacksamhet och att få hjälp med yoga som en daglig rutin.

Vill du inte, eller har inte tid att göra yoga varje dag så får du gärna vara med ändå! Det finns inget krav på att man gör yoga varje dag. Men däremot är det en bra hjälp att få till lite mer yoga i sitt liv. Du får göra passet med mig, du får det digitalt så att du enkelt kan göra det med handledning hemma och så får du det på papper.

Kan du inte vara med på yogan den första november? Om du bor långt bort men ändå vill ha den där tacksamhetsbiten, så kan du ändå vara med på tacksamhetsutmaningen. Vet du i förväg att du inte kan vara med på yogan så får du rabatt på det totala priset.

Du kan läsa mer om tacksamhetsutmaningen här.

Vill du veta mer om vad du kan få ut av att vara med på en utmaning, på ett personligt plan? Läs Lindas berättelse om sina erfarenheter från Sommarutmaningen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: