En plats kvar och butiken öppen

Ikväll startar en ny yogakurs, för att ge dig lite mer höstglädje! Det finns en ynka plats kvar. Är du intresserad? Läs mer om kursen och hur du bokar in dig här: Yogakurs för höstglädje Färgerna ute i naturen är verkligen härliga nu. Trots regn och rusk så lyser det gult utanför fönstret.

Om en stund öppnar också butiken! Är du nyfiken på hur det ser ut? Eller skulle du behöva fylla på ditt förråd med bönor, oljor, schampo, yogakläder, te….? Varje tisdag kl. 16.00-19.00 är alltså butiken öppen. Ni hittar den i lokalen under Yogaloftet. Det kan vara så att jag tillfälligt är inne i vårt bostadshus ifall jag inte är där. Men jag går ner dit direkt jag ser att det kommer någon. Barnen ska ju ha mat och allt det där… 🙂

Välkommen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: