Lunchyoga

Den 24:e oktober startar jag en medicinsk yogakurs för dig som vill och kan komma ifrån dagtid. Kursen är dock flyttad lite, så att den startar kl. 11.00. Jag tror att det blir enklare för er som arbetar och vill ta yogakursen som en friskvårdstimme då. Vi håller på till 12.15, för jag vill ändå att ni ska få ett ordentligt skönt yogapass. Vi ska ju hinna med andning, yoga, skön avslappning till gongens vibrationer och en meditation. Den här kursen går bra att göra på stol, för den som vill det.

Den medicinska yogan är baserad på kundaliniyoga, som jag vanligtvis brukar hålla. Det innebär att mjuka övningar varvas med lite kraftfullare övningar, hela tiden med fokus på hur det känns inom oss. Men med kraftfulla övningar så menar jag inte att vi kommer stå på huvudet eller böja oss onaturligt mycket, utan det är övningar som utmanar ditt nervsystem lite och hjälper oss att klara av vår vardag bättre. Du gör yogan med slutna ögon och det viktigaste är att du lyssnar inåt och hela tiden känner in övningen och inte gör något som gör ont.

Du kan läsa mer om kursen här: Medicinsk yoga – lunchkurs

Varmt välkomna till en skön lunchkurs, där du får ge dig själv lite egentid och ta hand om både kropp, sinne och själ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: